Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep – Ajla Tomljanovic | Ora de start a primului meci de simplu din 2020

Irina Aldea

Actualizat 13/01/2020 la 10:39 GMT+2

Simona Halep, a patra jucătoare a lumii, va debuta marți în proba de simplu de la Adelaide International.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a debutat în 2020 în proba de dublu a turneului organizat la Adelaide, însă fără succes. Ea și Raluca Olaru au cedat în optimile de finală ale probei de dublu de la Adelaide, scor 1-2 (6-7, 6-4, 3-10), împotriva echipei formate din Kveta Peschke și Demi Schuurs (Cehia/Olanda).
Pe de altă parte, Simona Halep va debuta în proba de simplu în 2020 împotriva australiencei Ajla Tomljanovic, ocupanta locului 52 WTA. Jucătoarea de tenis din Australia a învins-o luni dimineață pe jucătoarea din Kazahstan, Yulia Putintseva, locul 37 WTA, şi s-a calificat în turul doi la turneul de la Adelaide, unde o va întâlni pe Simona Halep. Ajla Tomljanovici s-a impus cu scorul de 7-6 (4), 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră şi 58 de minute.

Simona Halep – Ajla Tomljanovic, în turul secund la Adelaide

Halep şi Tomljanovic s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, de fiecare dată impunându-se jucătoarea din Constanţa. Simona nu va avea totuși parte de un meci ușor cu australianca. Toate cele trei partide disputate anterior de cele două jucătoare s-au decis în trei seturi. Prima confruntare a avut loc în 2010, în cadrul Fed Cup. Ultimul lor meci a fost la Roland Garros 2019.
Partia dintre Simona Halep și Ajla Tomljanovic este programată la Adelaide a patra pe terenul central, după confruntarea dintre Albert Ramos-Vinolas și Jordan Thompson. Halep și Tomljanovic vor intra pe teren nu înainte de ora 10.30, ora României. Simona Halep este favorita numărul 2 a competiției din Australia, pe când Tomljanovic este beneficiara unui wild card.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo