Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic a explicat accidentarea suferită în meciul cu Medvedev la Adelaide! Ce a transmis înainte de finală

Irina Aldea

Publicat 07/01/2023 la 18:47 GMT+2

Novak Djokovic s-a calificat sâmbătă în marea finală de la Adelaide după ce a trecut de Daniil Medvedev în două seturi. Deși a părut o victorie confortabilă, sârbul s-a confruntat cu o sperietură, dar după meci a clarificat situația accidentării.

Așa s-a calificat Novak Djokovic în marea finală la Adelaide! Victorie în 2 seturi cu Medvedev

Câștigător a nouă titluri la Australian Open, Novak Djokovic s-a accidentat la picior în primul set al meciului disputat în compania lui Daniil Medvedev, înainte de a-l învinge pe rus în minimum de seturi. Deși a fost o sperietură mare pentru propriul staff și pentru suporteri, Novak Djokovic a risipit orice îngrijorare cu o săptămână înainte de startul primului turneu major al anului.
Sârbul a avut nevoie de îngrijiri medicale în afara terenului înainte de a reveni pe teren pentru a se impune cu scorul de 6-3, 6-4. Acum, Djokovic conduce cu 9-4 întâlnirile directe cu Medvedev: "Din fericire, nu a fost nimic prea grav. Dacă ar fi fost, nu aș fi putut să continui, așa că am încercat cu un timeout medical, câteva antiinflamatoare și m-am cam acomodat după câteva game-uri. Am încercat doar să păstrez ritmul și [să nu-i permit] să facă break", a transmis Djokovic la interviul de după meci.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic spune că accidentarea nu-l va afecta în meciurile viitoare

"Cred că asta a fost cheia, am crezut că în cele din urmă voi avea o șansă. Cu cât meciul se prelungea mai mult, cu atât tendonul meu se încălzea și mă deranja mai puțin, așa că sper ca pentru mâine să fie totul bine", a mai spus Djokovic după victoria în fața lui Daniil Medvedev.
Patru victorii consecutive în două seturi arată că Djokovic este în continuare unul dintre cei mai buni jucători din lume, la al 19-lea sezon ca profesionist. El va fi încrezător că impulsul pozitiv l-a pregătit pentru Australian Open, care începe pe 16 ianuarie, în direct pe Eurosport. Mâine va lupta pentru titlu cu Sebastian Korda.Acesta din urmă a ajuns în finală după meciul cu Yoshihito Nishioka (36 ATP), care a abandonat când era condus cu 7-6 (7/5), 1-0 de american.
Australian Open se vede în săptămâna 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo