Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic "a explodat" în finala cu Sebastian Korda și și-a trimis fratele la vestiare: "Afară!"

Irina Aldea

Actualizat 08/01/2023 la 18:37 GMT+2

Novak Djokovic a cucerit titlul de la Adelaide duminică, după o finală electrizantă disputată în compania lui Sebastian Korda, însă sârbul a avut parte de un roller-coaster emoțional, mai ales în primul set, pe care l-a cedat în mod surprinzător la tiebreak.

Așa a câștigat Novak Djokovic titlul de la Adelaide, primul al sezonului: 6-7, 7-6, 6-4 cu Korda

Aflat pe locul 5 în clasamentul mondial, Novak Djokovic a câştigat duminică turneul de tenis Adelaide International 1 (ATP 250) după ce a salvat o minge de meci în finala cu americanul Sebastian Korda, încheiată 6-7 (8/10), 7-6 (7/3), 6-4 în favoarea sârbului, după trei ore și 11 minute de joc.
Novak Djokovic a pierdut în mod surprinzător primul set în fața lui Sebastian Korda în ultimul act, dar adevăratul șoc a venit când și-a trimis la vestiare propriul frate, pe Marko. Vizibil enervat de cum a gestionat tiebreak-ul, Nole a strigat mai întâi în sârbă "Afară", înainte de a repeta același lucru de două ori în limba italiană în timp ce se îndrepta spre scaun.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic și-a înlăturat fratele din propria boxă în finala de la Adelaide

Rămâne neclar cum l-a provocat Marko pe fratele său mai mare, care a dus o luptă aprigă în timpul tiebreak cu americanul, care a reușit în cele din urmă să câștige primul set cu scorul de 10-8. După ce a pierdut manșa inaugurală, Novak a strigat "Napolje" în sârbă, adresându-se fratelui său Marko. Puțin mai târziu, i-a făcut semn și a strigat "Vai fuori" de două ori în italiană.
Marko s-a conformat imediat și a părăsit boxa împreună cu agenții lui Djokovic. La finalul meciului, după ce a câștigat titlul, Nole a revenit la sentimente mai bune față de fratele lui: "Mulțumesc echipei mele pentru că m-a suportat și m-a tolerat la bine și la rău. Sunt sigur că nu a fost ușor. Fratele meu, Marko, este și el aici, dar nu-l văd prea des la turnee. De această dată a acceptat să mă însoțească. Vă mulțumesc că ați venit, vă iubesc", a spus Novak la final.
Australian Open se vede în săptămâna 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo