Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, ironizat în fața camerelor de Daniil Medvedev! Gestul rusului i-a revoltat pe fani

Irina Aldea

Actualizat 07/01/2023 la 16:54 GMT+2

Daniil Medvedev a fost învins în mod clar de Novak Djokovic în semifinale la Adelaide, însă sârbul a părut că se confruntă cu o accidentare și a primit tratament în afara terenului. Mai târziu, rusul a râs de problema adversarului său și s-a ținut de picior zâmbind larg către cei din echipa lui. Fanii sportului alb au răbufnit pe rețelele de socializare criticând gestul insensibil.

Novak Djokovic & Daniil Medvedev

Credit imagine: Eurosport

Daniil Medvedev a fost învins de un Novak Djokovic afectat fizic în semifinala de la Adelaide. Principalul favorit l-a învins pe jucătorul de 26 de ani cu scorul de 6-3, 6-4 în 90 de minute și s-a calificat în finală, dar a avut nevoie de un time-out medical în primul set după ce a putut fi văzut întinzându-și tendonul. Iar al treilea favorit a părut să își bată joc de adversarul său după ce a făcut break în setul al doilea.
Novak Djokovic a plecat în afara terenului alături de doctor la scorul de 5-2 în primul set. După ce a revenit pe teren, Nole a continuat să arate că există un discomfort real la picior, dar a continuat să joace foarte bine, adăugând game după game pe tabela de marcaj. Antiinflamatoarele au început să își facă efectul la 2-3 în setul al doilea, iar Djokovic a obținut mai târziu break-ul pentru a se desprinde decisiv în semifinală.
Numai că în următorul game, cel de serviciu, Novak Djokovic s-a pus în poziția de a salva două mingi de break ale adversarului. Sârbul a servit fantastic și a reușit să concretizeze break-ul. Frustrat că nu a putut să egaleze, Medvedev a început să râdă de accidentarea lui Djokovic, în timp ce părea să mimeze durerea afișând un zâmbet larg destinat echipei sale.
CITEȘTE ȘI:

Daniil Medvedev, gest grosolan la Adelaide în meciul cu Novak Djokovic

Fanii s-au grăbit să intre pe rețelele de socializare pentru a-l critica pe rus pentru comportamentul său insensibil și grosolan la adresa adversarului său. Desigur, nu este pentru prima dată când Medvedev e surprins de camere că are o atitudine nepotrivită, el având mereu schimburi încinse cu fanii și arbitrii, însă puțini s-ar fi așteptat să recurgă la asta în meciurile cu Djokovic, jucător despre care a vorbit de fiecare dată la superlativ.
După meci, rusul nu a comentat gestul său, însă a mărturisit că a fost dezamăgit că a pierdut în fața fostului lider mondial: "Puțin dezamăgit. M-am simțit foarte bine în seara asta și asta e bine în vederea Australian Open. Dar, simțindu-mă atât de bine, am pierdut. Este puțin negativ. Să sperăm că nu va fi niciun Novak Djokovic pe partea mea de tablou la Australian Open. Dar chiar dacă va fi pe partea mea de tablou, voi încerca să mă descurc mai bine data viitoare".
Australian Open se vede în săptămâna 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo