Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Bogdan a ratat calificarea pe tabloul principal la Adelaide! A cedat în doar 72 de minute

Bianca Dumitru

Publicat 07/01/2024 la 08:51 GMT+2

Ana Bogdan a ratat în această dimineață calificarea pe tabloul principal al turneului WTA 500 de la Adelaide. Românca a cedat, în două seturi, în fața Anastasiei Pavlyuchenkova.

Ana Bogdan

Credit imagine: Getty Images

Ana Bogdan a ratat în această dimineață șansa de a fi prezentă pe tabloul principal al turneului WTA 500 de la Adelaide. Românca de pe locul 66 mondial a fost învinsă în finala calificărilor, în două seturi, de Anastasia Pavlyuchenkova (locul 60 WTA), scor 6-2, 6-2, după o oră și 12 minute de joc.
Bogdan a început fiecare set cu game câștigat pe propriul serviciu, dar nu a reușit să rămână concentrată și să lege game-urile.
În prima parte a meciului a cedat în două rânduri câte 3 game-uri consecutive, iar în setul 2 a pierdut 5 game-uri la rând, soarta partidei fiind decisă după doar 72 de minute.
Aceasta a fost a treia confruntare directă dintre cele două sportive. Rusoaica s-a impus de fiecare dată, fără set pierdut, în fața Anei Bogdan, care a rămas acum cu o singură victorie în 2024, obținută ieri, în primul tur al calificărilor de la Adelaide.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo