Simona Halep, ajunsă pe locul 14 WTA, a anunțat de curând pe rețelele de socializare că își încheie colaborarea cu Darren Cahill după 6 ani în care au lucrat împreună. Campioana noastră a publicat un mesaj emoționant pentru antrenorul alături de care a obținut cele mai mari performanțe ale carierei.
"După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună", a fost mesajul emoționant publicat de Simona Halep pe rețelele de socializare.
Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
30/09/2022 LA 12:25

Care sunt motivele care au dus la noua ruptură dintre Simona Halep și Darren Cahill

Simona Halep și Darren Cahill s-au despărțit azi pentru a doua oară în cei 6 ani petrecuți împreună. Există mai multe motive care au dus la această ruptură. Principalul motiv ar fi că australianul este nemulțumit de restricțiile de călătorie de care se lovește la tot pasul în circuit pentru a fi alături de Simo. Mai mult, Cahill trebuie să stea din ce în ce mai mult departe de familie, un aspect peste care nu este dispus să treacă.
De altfel, din același motiv s-au despărțit și în 2018. Antrenorul de la Antipozi a dorit să-și ia un an sabatic pentru a fi mai aproape de cei doi copii ai săi, care îi simțeau lipsa tot mai mult. Anunțul australianului a venit atunci înaintea sezonului 2019. Simona Halep, ca și acum, l-a avut ca antrenor pe Daniel Dobre, alături de care a cucerit titlul de la Wimbledon.
Pe de altă parte, Darren Cahill ar urma să fie mult mai implicat în proiectele ESPN și se preconizează că nu ar mai comenta doar turneele de Grand Slam, așa cum proceda când trebuia să fie alături de Simo, ci ar deveni o prezență constantă la turnee, nu doar comentator, ci și analist.
Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
29/09/2022 LA 11:02
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
28/09/2022 LA 07:46