Liderul mondial din ATP a organizat în weekend un turneu de tenis demonstrativ la Belgrad, competiție care a fost transmisă în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player. La Academia de Tenis a lui Djokovic s-au aflat în tribune peste 4000 de spectatori, imaginile din capitala Serbiei fiind subiectul sfârșitului de săptămână.
Totuși, petrecerea a fost spartă luni, în momentul în care jucătorul de baschet al KK Partizan, Nikola Jankovic, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Acesta se întâlnise cu liderul mondial din ATP cu doar câteva zile în urmă, în cadrul unei ceremonii dedicate antrenorului de baschet, Dejan Milojevic, la care au luat parte și alte celebrități din lumea sportului sârb, cum ar fi Nikola Jokic.
Australian Open
"Nu va fi un nou Big-3!" Mats Wilander, despre cine va domina tenisul masculin în următorii ani
ACUM 17 ORE

Alarmă în Serbia! Novak Djokovic, un contact al jucătorului infectat

Baschetbalistul Jankovic a declarat azi că este asimptomatic și că a fost testat ca procedură obligatorie în cadrul clubului. Novak a fost un invitat special la evenimentul la care ambii au luat parte. Djokovic, care este un contact al lui Jankovic, ar urma să fie parte a unei anchete epidemiologice în Serbia.
Presa din Belgrad anunță faptul că Nole ar putea fi infectat și ar putea pune în pericol continuitatea circuitului ATP după ce a organizat în weekend Adria Tour, competiție la care nu au fost impuse măsuri de distanțare socială sau de alt fel. Printre jucătorii de tenis prezenți la turneu, care de asemenea nu au fost preocupați de problematica pandemiei de coronavirus, se află Dominic Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov și Filip Krajinovic, finalistul turneului.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Tenis
Sârbii, în extaz după ultima veste despre Novak Djokovic! Ce au descoperit jurnaliștii de la Belgrad
ACUM O ZI
Tenis
Pronostic sumbru pentru cariera lui Novak Djokovic: "Viața lui în circuit va deveni un iad!"
ACUM O ZI