Premierul statului Victoria a anunțat azi că aproape 600 de jucători și oficiali ai primului turneu de Grand Slam sunt acum nevoiți să intre în izolare, după ce un angajat al hotelului Grant Hyatt din Melbourne, unde participanții la Australian Open au stat în carantină, are COVID-19. Organizatorii de la Australian Open au anunțat că ziua de joi de la Melbourne este anulată pentru a putea fi făcută testarea tuturor celor care au fost considerați contacți cazuali.
După ce au petrecut cele două săptămâni obligatorii în carantină, jucătorii au crezut că au scăpat de pericolul unor infectări în masă, însă iată că organizatorii sunt acum nevoiți să facă din nou testare la scară largă pentru a determina dacă jucătorii s-au infectat după un posibil contact cu angajatul descoperit pozitiv. Mâine, Simona Halep ar fi trebuit să joace atât la simplu, cât și la dublu. Irina Begu urma să se dueleze cu Naomi Osaka în sferturile de finală de la Gippsland Trophy.
Tenis
Australienii nu fac nicio excepție! Participarea lui Djokovic la Australian Open, în mare pericol
ACUM 41 MINUTE

Un test pozitiv provoacă haos înainte de Australian Open

Angajatul care a fost confirmat pozitiv pentru COVID-19 a lucrat ultima oară pe data de 29 ianuarie. "Este doar un caz, lumea nu trebuie să se panicheze. Am dovedit în trecut că știm cum să rezolvăm astfel de situații", a spus Daniel Andrews. Acesta a transmis că din cauza testului pozitiv, restricțiile privind pandemia de coronavirus vor suferi modificări. Jucătorii nu vor mai putea circula fără măști.
Vorbind despre primul turneu de Grand Slam al anului, Andrews a spus că nu este în pericol, el urmând a se desfășura între 8 și 21 februarie, așa cum a fost stabilit inițial. Turneul major de la Antipozi va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

VTB Kremlin Cup
Simona Halep se luptă azi cu Anastasia Potapova pentru un loc în optimi la Moscova, de la ora 17
ACUM 2 ORE
Tenerife Ladies Open
Jaqueline Cristian, victorie uriașă la Tenerife! A eliminat-o pe semifinalista de la Roland Garros
ACUM 17 ORE