Simona Halep, Irina Begu și Sorana Cîrstea vor juca mâine la Melbourne în probele la simplu, însă a doua jucătoare a lumii va evolua și în proba de dublu. Prima care va evolua mâine la Melbourne este Sorana Cîrstea, de la ora 01:30 (ora României), împotriva elvețiencei Belinda Bencic, pe terenul numărul 8.
Sorana va fi urmată de Irina Begu contra japonezei Naomi Osaka, în jurul orei 04:00 (ora României), pe arena Margaret Court. Simona Halep va evolua în sferturile de finală cu Ekaterina Alexandrova. Rusoaica a învins-o în optimi pe Iga Swiatek în două seturi. Meciul Simonei Halep cu Ekaterina Alexandrova se va disputa pe terenul numărul 3, în jurul orei 06:00 (ora României).

Simona Halep joacă din nou două meciuri joi la Melbourne

VTB Kremlin Cup
Simona Halep s-a întâlnit la Moscova cu cel mai înfocat fan! Surpriză neașteptată: "Fără cuvinte!"
ACUM 3 ORE
Simona Halep va evolua apoi și în proba de dublu, unde face echipă cu favorita gazdelor, Daria Gavrilova. Cele două le vor înfrunta pe Mihaela Buzărnescu și Alize Cornet, în jurul orei 10:00 (ora României), pe terenul numărul 5. Azi, Simona Halep și Daria Gavrilova le-au eliminat pe favoritele numărul 3, Dabrowski și Mattek-Sands.
Tot joi va evolua și Horia Tecău, alături de noul lui partener, Marcelo Melo, împotriva lui Nicholas Monroe și Frances Tiafoe, pe terenul 5, de la ora 03:00 (ora României). Monica Niculescu și Patricia Țig vor juca pe terenul 10, în jurul orei 09:00 (ora României).
Openul Australian... toate meciurile în direct și fără reclame numai pe Eurosport Player.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Simona Halep și-a aflat adversara din optimi, de la Moscova
ACUM 6 ORE
VTB Kremlin Cup
Simona Halep, prima reacție după calificarea în optimi la Moscova: "Mă așteptam la o bătălie!"
ACUM 19 ORE