Andrey Rublev și-a respectat statutul de favorit și a câștigat în două seturi finala turneului in-door de la Viena. Rusul a făcut câte un break în fiecare set și a servit perfect, impunându-se cu un dublu 6-4, după o oră și 20 de minute de joc.
Astfel, Rublev a câștigat fără set pierdut la Viena și a ajuns la 10 victorii consecutive în circuit, după ce în urmă cu 2 săptămâni câștiga și turneul din țara natală de la Sankt Petersburg. De altfel, prin victoria de azi, rusul a câștigat al 5-lea trofeu în 2020, devenind jucătorul cu cele mai multe titluri în acest an (Djokovic avea 4). Pe lângă Viena și Sankt Petersburg, Rublev a mai câștigat și turneele de la Doha, Adelaide și Hamburg.
De partea cealaltă, Sonego rămâne cu o săptămână de vis, apogeul fiind fără îndoială victoria impresionantă în fața lui Novak Djokovic din sferturile de finală.
Tenis
Cupa Davis | România-Portugalia, în Grupa Mondială 1! Marius Copil câștigă în fața lui Gastao Elias
ACUM 3 ORE

Rublev s-a calificat la Turneul Campionilor

Odată cu victoria de la Viena, Rublev și-a asigurat și prezența la Turneul Campionilor de la Londra. Aceasta va fi prima participare a rusului la acest turneu, care reunește cei mai buni 8 tenismeni dintr-un an competițional.
Un singur loc mai este disponibil pentru ultimul turneu al anului, 7 jucători fiind deja calificați matematic: Djokovic, Nadal, Thiem, Zverev, Medvedev, Tsitsipas și Rublev.
Ultimul jucător care va juca la Londra se va stabili după turneul Masters de la Paris, care va începe mâine și va fi transmis pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Tenis
Emma Răducanu i-a răspuns lui Jurgen Klopp după ce germanul a lăudat performanța sa de la US Open
ACUM 3 ORE
Tenis
"Nu mi-am imaginat asta niciodată!" Tsitsipas, despre problemele cu care s-a confruntat în 2021
ACUM 6 ORE