Aflat în prezent pe locul 119 ATP, Andy Murray a trăit clipe foarte dificile în ultimele sezoane, de când a fost nevoit să-și înlocuiască șoldul cu unul făcut din metal. Britanicul va împlini 34 de ani în luna mai și este tot mai aproape de retragerea din tenis. Murray a dezvăluit de curând ce urmează să facă după ce-și agață racheta de tenis în cui.
Triplu campion de Grand Slam și dublu campion olimpic la simplu, Andy Murray trebuia să fie prezent la turneul Masters 1000 de la Miami, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat pentru că soția lui, Kim Sears, a născut cel de-al patrulea copil al cuplului pe 12 martie. Britanicul a fost nevoit să rămână alături de familia lui.

Ce vrea Andy Murray să facă după retragerea din tenis

Swiss Indoors Basel
Federer, ținta unei glume geniale a lui Murray! Mesajul scoțianului, după ce a ajuns la Basel
25/10/2022 LA 15:29
Andy Murray nu a dat indicii privind momentul retragerii sale, dar a spus că este interesat să exploreze alte sporturi după ce va lua această decizie atât de dificilă: ''Îmi place foarte mult golful şi să fiu un caddy în circuitul de golf m-ar pasiona, să fiu alături şi să am o legătură personală cu jucători de top din golf, să învăţ aşa despre un alt sport. Există probabil o anumită intersectare între tenis şi golf pe plan mental şi să ajut un jucător de golf în acest plan ar fi ceva interesant'', a declarat Murray pentru Gentleman's Journal.
Murray, care a refuzat o ofertă de a se antrena la academia lui Glasgow Rangers pe când era doar un copul, a adăugat că ar fi interesat să obţină o licenţă de antrenor: ''Obţinerea unui carnet de antrenor în fotbal ar fi ceva care m-ar amuza să fac'', a mai spus britanicul, campion la US Open în 2012 şi la Wimbledon în 2013 şi 2016.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Cum s-a consolidat prietenia dintre Federer și Nadal! "Atunci și-au cimentat respectul imens"
14/10/2022 LA 06:04
Tenis
Emma Răducanu s-a despărțit încă o dată de antrenorul ei! Cu cine colaborează în prezent
12/10/2022 LA 08:03