Pregătirile sunt în toi la US Open, acolo unde sunt așteptați jucătorii de top pentru a participa la primul turneu major de după pandemie. Desigur, din cauza complicațiilor generate de numărul uriaș de cazuri de infectare din Statele Unite ale Americii, mai mulți sportivi de elită au preferat să se retragă de la turneu. Totuși, competiția provoacă un interes major.
Americanii au anunțat azi lista jucătorilor care primesc wildcard pentru a fi prezenți pe tabloul principal de la US Open. Atât la masculin, cât și la feminin există nume grele. Dintre jucătorii din ATP, americanii le-au oferit wildcard următorilor sportivi: Andy Murray, Ulises Blanch, Maxime Cressy, Sebastian Korda, Thai-Son Kwiatkowski, Michael Mmoh, Brandon Nakashima și JJ Wolf. Dintre sportivele din WTA, organizatorii le-au oferit wildcard-uri următoarelor jucătoare: Kim Clijsters, Usue Arconada, CiCi Bellis, Francesca Di Lorenzo, Caroline Dolehide, Ann Li, Robin Montgomery și Whitney Osuigwe.

Simona Halep, principala favorită la US Open

Tenis
Singurul om care a ţinut piept "Big 4-ului" din tenis, în pragul falimentului. Ce a păţit Del Potro
15/01/2022 LA 11:52
Simona Halep a declarat în repetate rânduri în lunile care au trecut că nu e sigură de participarea la US Open în condițiile pandemiei de coronavirus din Statele Unite ale Americii. Simona Halep a precizat că nu se gândește să participe anul acesta la turneele organizate în America și Asia. Totuși, ceva a făcut-o pe reprezentanta noastră să se răzgândească și să mai dea o șansă participării la competiția de la Flushing Meadows.
Decizia Simonei are cel mai probabil la bază anularea turneului de la Madrid, care era programat imediat după terminarea Grand Slam-ului american. Campioana noastră ar fi luat parte fără doar și poate la competiția de la Caja Magica, având în vedere performanțele foarte bune obținute acolo de-a lungul timpului, dar și legătura puternică pe care o are cu patronul turneului, Ion Țiriac. În condițiile anulării turneului din Capitala Spaniei, Simona Halep se gândește să facă deplasarea la New York, acolo unde este principala favorită a competiției, asta pentru că liderul mondial din WTA, Ashleigh Barty, și-a anunțat în mod oficial retragerea.
Turneul va fi transmis în direct și în exclusivitate pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport Player.
Australian Open
"Așa ceva nu are voie să se întâmple!" Conflictul lui Djokovic, analizat de Tim Henman
14/01/2022 LA 19:43
Australian Open
Andy Murray, reacție demnă de un "sir" despre situația lui Djokovic! Ce a declarat scoțianul
14/01/2022 LA 15:45