Accidentarea de la Roma îi dă în continuare bătăi de cap campioanei noastre. La antrenamentele din România, nu a simțit vreun disconfort, dar ajunsă pe tărăm german, a început să intensifice ședințele de pregătire. Simo a simțit că nu e recuperată 100% și nu a dorit să riște, în contextul în care peste doar 9 zile vrea să fie la startul Wimbledon.

Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la Bad Homburg

Nu e vorba de o recidivă a accidentării, ci de luarea tuturor măsurilor de siguranță ca un astfel de lucru să nu se întâmple. Ca atare, sportiva din Constanța a trebuit să se retragă de la Bad Homburg, urmând a se pregăti zi de zi pentru a fi la startul celui de-al treilea Grand Slam al anului.
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
ACUM 15 ORE
"Bună, tuturor, sunt aici în Bad Homburg. E un loc minunat, dar din păcate trebuie să anunț că nu voi participa la turneu, pentru că gamba mea nu e pregătită de competiție. Îmi pare rău pentru acest lucru, sunt tristă, pentru că mă aflu într-un loc superb. Doresc să le mulțumesc tuturor celor de aici, condițiile sunt excelente și m-am bucurat de timpul petrecut aici. Voi continua să mă antrenez (n.r. aici) pentru că vreau să fiu aptă pentru Wimbledon. Dar, pentru moment, a trebuit să am grijă de corpul meu și să văd cum decurge recuperarea", a anunțat Halep pe contul de Twitter.
Învingătoare la Wimbledon la ultima ediție, în 2019, Halep are, așadar, șanse bune să fie prezentă la ediția din acest an, fiind de așteptat să se recupereze în timp util. Marea problemă e că nu va fi avut nicio partidă oficială pe iarbă de aproape doi ani, lucru care aproape sigur va conta.
Din 28 iunie, toţi ochii vor fi aţintiţi spre Wimbledon (în exclusivitate pentru România pe Eurosport şi Eurosport Player), unde Halep visează să îşi apere titlul. Şi competiţia masculină se anunţă una magică: Djokovic are şansa să ajungă la 20 de Grand Slamuri şi să îi egaleze pe Nadal şi Federer, în timp ce pentru Swiss Maestro e probabil ultima şansă reală să mai câştige un turneu de asemenea anvergură.
Tenis
O fostă campioană, atac la Djokovic după ce sârbul nu a fost nominalizat la premiul pentru fair-play
ACUM 17 ORE
Tenis
Nadal și Alcaraz, nominalizați la premiul pentru sportivitate în 2022! Djokovic, rămas pe dinafară
ACUM 18 ORE