”Miami Open va avea loc așa cum era programat, între 23 martie și 5 aprilie. Siguranța rămâne o prioritate și vom monitoriza cu atenție ce se întâmplă în continuare cu COVID-19. Vom colabora cu autoritățile federale și locale în acest sens, la fel și cu organizațiile de sănătate. De asemenea, colaborăm cu ATP și WTA privind recomandări pentru cele mai bune practici pentru a avea un mediu sigur pentru fani, jucători și staff”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Turneul de la Indian Wells, anulat din cauza coronavirusului

Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Svitolina - Azarenka, pe Eurosport 1! Pegula - Diaz pe Eurosport 2
ACUM O ORĂ
Organizatorii competiției californiene au anunțat că turneul programat în perioada 12-22 martie nu va mai avea loc confrom calendarului competițional, fanii urmând să îşi recupereze banii plătiţi pentru bilete: fie că vor cere restituirea sumelor, fie că vor obţine vouchere pentru ediţia 2021. În același timp, toți jucătorii vor pierde punctele dobândite la ediția precedentă.
"Este un risc prea mare, în acest moment, pentru sănătatea publică în regiunea Riverside County să se organizeze un eveniment de asemenea anvergură. Nu este în interesul fanilor, a jucătorilor şi a zonelor învecinate ca acest turneu să se desfăşoare. Trebuie să facem eforturi împreună pentru a proteja comunitatea de epidemia de Coronavirus", a transmis doctorul David Agus, profesor în medicină şi inginerie biomecanică la Universitatea din Carolina de Sud, citat de site-ul ATP.
Tenis
Novak Djokovic, interzis aproape peste tot! Unde mai poate juca sârbul fără vaccin anti covid
ACUM 5 ORE
Australian Open
Halep revine vineri în acțiune la Australian Open, la dublu, unde face pereche cu Gabriela Ruse
ACUM 6 ORE