Serena Williams, ocupanta locului 10 WTA, a făcut pasul spre semifinalele turneului WTA de la Auckland după ce a câștigat meciul disputat în compania Laurei Siegemund (73 WTA). Americanca a avut nevoie de o oră și 29 de minute de joc pentru a se impune, scor 6-4, 6-3.
Serena a fost mult mai stăpână pe serviciu decât în meciul precedent, unde a avut nevoie de set decisiv pentru a se impune. Americanca în vârstă de 38 de ani și-a pierdut o singură dată serviciul în meciul din sferturile de finală, în setul secund, însă a recuperat rapid și s-a impus după o oră și 29 de minute de joc.

Serena Williams, cu încredere în semifinale la Auckland

US Open
Succesul Emmei Răducanu la US Open, "o glumă" pentru Andy Murray. Scoțianul, fără cuvinte
12/09/2021 LA 16:11
Cea mai titrată jucătoare de tenis din Era Open a mărturisit că principalul ei obiectiv la turneul din Noua Zeelandă este să câștige mai mult de un meci: “A fost un meci bun pentru că am luptat. Nu a fost ușor pentru că are un joc bun, are multe lovituri câștigătoare. A trebuit să pun piciorul în teren și să joc puțin mai bine și am sperat să fie bine. Încerc să am o atitudine bună, dar tot am scăpat situația din control la final. A fost atât de mult vânt”, a spus Serena la conferința de presă. Serena o va întâlni în continuare pe câștigătoarea dintre Amanda Anisimova și Eugenie Bouchard.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Emma Răducanu provoacă un "război" între Nike și Adidas: "Negocieri pe sume uriașe!"
12/09/2021 LA 12:26
US Open
Wilander o vede pe Emma Răducanu printre cele mai bune din istorie. Câte Grand Slamuri va câştiga
12/09/2021 LA 09:32