Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Serena Williams continuă seria victoriilor în 2020! Americanca, în semifinale la Auckland

Irina Aldea

Actualizat 10/01/2020 la 09:50 GMT+2

Serena Williams, principala favorită la turneul din Auckland, s-a calificat în semifinalele competiției după un meci facil în sferturile de finală.

Serena Williams

Credit imagine: Getty Images

Serena Williams, ocupanta locului 10 WTA, a făcut pasul spre semifinalele turneului WTA de la Auckland după ce a câștigat meciul disputat în compania Laurei Siegemund (73 WTA). Americanca a avut nevoie de o oră și 29 de minute de joc pentru a se impune, scor 6-4, 6-3.
Serena a fost mult mai stăpână pe serviciu decât în meciul precedent, unde a avut nevoie de set decisiv pentru a se impune. Americanca în vârstă de 38 de ani și-a pierdut o singură dată serviciul în meciul din sferturile de finală, în setul secund, însă a recuperat rapid și s-a impus după o oră și 29 de minute de joc.

Serena Williams, cu încredere în semifinale la Auckland

Cea mai titrată jucătoare de tenis din Era Open a mărturisit că principalul ei obiectiv la turneul din Noua Zeelandă este să câștige mai mult de un meci: “A fost un meci bun pentru că am luptat. Nu a fost ușor pentru că are un joc bun, are multe lovituri câștigătoare. A trebuit să pun piciorul în teren și să joc puțin mai bine și am sperat să fie bine. Încerc să am o atitudine bună, dar tot am scăpat situația din control la final. A fost atât de mult vânt”, a spus Serena la conferința de presă. Serena o va întâlni în continuare pe câștigătoarea dintre Amanda Anisimova și Eugenie Bouchard.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo