Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Serena Williams, debut cu victorie în al patrulea deceniu petrecut în circuit! Declarație memorabilă

Irina Aldea

Publicat 07/01/2020 la 10:16 GMT+2

Serena Williams a disputat primul meci în cel de-al patrulea deceniu petrecut în circuitul feminin de tenis.

Serena Williams

Credit imagine: Getty Images

Cea mai titrată jucătoare de tenis din Era Open, Serena Williams, a debutat cu victorie în cel de-al patrulea ei deceniu petrecut în circuitul feminin de tenis. Americanca în vârstă de 38 de ani a învins-o fără emoții pe Camila Giorgi, în vârstă de 28 de ani, scor 6-3, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și zece minute de joc.
Serena a reușit pe parcursul meciului din primul tur să dea opt ași, fără să comită nicio dublă greșeală. De partea cealaltă, Giorgi a dat un singur as și a comis patru double greșeli. Din toate cele trei șanse de break pe care italianca le-a avut, nu a convertit niciuna. Serena, de partea cealaltă, a convertit trei din cele cinci mingi de break avute.

Serena Williams, al patrulea deceniu în circuitul feminin de tenis

În urmă cu câțiva ani, Serena a fost întrebată în cadrul unei conferințe de presă dacă se vede jucând la 38 de ani, actuala ei vârstă. Americanca a oferit o replică memorabilă la acea vreme: “La 38 de ani? Dacă voi juca, vreau să mă luați personal de pe teren și să mă escortați în afara lui. Nu există nicio șansă ca eu să joc la 38 de ani”.
Serena Williams

Pentru un loc în sferturi, Serena se va duela cu compatrioata Christina McHale (7-5, 6-2 cu Ann Li). ASB Classic de la Auckland se dispută în perioada 6-12 ianuarie, pe hard, are premii în valoare totală de $251.750, face parte din categoria International, iar la start pe tabloul principal s-au aflat 32 de jucătoare. Campioana ultimelor două ediții este Julia Goerges. Serena nu a câștigat niciodată la Auckland.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo