Caroline Wozniacki a anunțat la sfârșitul anului 2019 că în 2020 va disputa ultimele ei meciuri în circuitul feminin de tenis. La turneul de la Auckland, din Noua Zeelenadă, daneza evoluează în proba de dublu alături de buna ei prietenă, Serena Williams. Luni, cele două jucătoare au evoluat pentru prima dată împreună în circuit.
În ultimii 17 ani, Serena Williams a evoluat în proba de dublu doar alături de sora ei mai mare, Venus. Cea mai titrată jucătoare de tenis din Era Open (23 de titluri de Grand Slam) nu a mai jucat din 2002 cu o altă parteneră în afară de sora ei.

Victorie pentru Serena Williams și Caroline Wozniacki la debut

Tenis
Bollettieri, sfat pentru Emma Răducanu! De ce nu poate fi considerată încă o mare campioană
20/09/2021 LA 09:25
Serena Williams și Caroline Wozniacki s-au impus în primul lor meci disputat în proba de dublu. Echipa americano-daneză a câștigat duelul cu Nao Hibino și Makoto Ninomiya, scor 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 11 minute de joc. În continuare, Serena și Caroline le-ar putea întâlni la Auckland pe favoritele principale, Dolehide și Larsson.
“Serena m-a bătut de atât de multe ori când se afla de partea cealaltă a fileului, așa că este chiar grozav să împart terenul cu ea de data aceasta și să câștigăm împreună. Mi-am început cariera jucând dublu cu Venus și acum îmi închei cariera jucând alături de Serena. Nu poate fi mai bine de atât. De abia aștept să jucăm următorul meci”, a spus Caroline Wozniacki la finalul meciului.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
20/09/2021 LA 08:24
US Open
Succesul Emmei Răducanu la US Open, "o glumă" pentru Andy Murray. Scoțianul, fără cuvinte
12/09/2021 LA 16:11