Jucătoarea australiană a făcut anunțul pe rețelele de socializare.
"A fost o decizie greu de luat, dar, din păcate, nu voi juca în acest an în Europa. Openul Francez de anul trecut a fost cel mai special turneu din cariera mea, așa că nu este o decizie pe care să o fac fără să cântăresc bine lucrurile. Sunt două motive. Primul este legat de riscurile care încă există, din cauza Covid. Al doilea motiv este legat de pregătirea mea, care nu a fost ideală, pentru că nu m-am putut pregăti cu antrenorul meu, din cauza restricțiilor de călătorie de pe teritoriul Australiei", a transmis Barty.

Ashleigh Barty s-a retras de la Roland Garros

Australian Open
Nadal - Khachanov - Australian Open
ACUM O ORĂ
Anunțul lui Ashleigh Barty a venit în aceeași zi în care Federația Franceză de Tenis a confirmat că turneul de la Roland Garros se va juca cu un număr redus de spectatori.
Sportiva de 24 de ani din Australia nu a participat nici la US Open, declarând că este îngrijorată de riscurile pe care le implică o călătorie în Statele Unite.
Meciurile de pe tablourile principale de la Roland Garros vor debuta pe 27 septembrie. Cele mai interesante partide de la Openul Francez vor fi în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
ACUM 2 ORE
Australian Open
Sorana Cîrstea, în formă la Australian Open: "Cred că joc cel mai bun tenis de când mă știu"
ACUM 2 ORE