Jaqueline Cristian a fost învinsă de belgianca Alison Van Uytvanck, vineri, în semifinalele turneului WTA 250 de la Nur-Sultan (Kazakhstan). Van Uytvanck (89 WTA, cap de serie numărul 2) s-a impus în fața lui Cristian (126 WTA) după o oră și 18 minute de joc, scor 6-3, 6-3.
Pentru parcursul de la Nur-Sultan, Jaqueline Cristian va primi un cec în valoare de 10.100 de dolari şi 110 puncte WTA (se află pe locul 111 în clasamentul în timp real - cea mai bună clasare din carieră). Pentru a cuceri titlul în Kazahstan, Van Uytvanck se va confrunta cu învingătoarea partidei dintre Yulia Putintseva (Kazakhstan/47 WTA și principală favorită) și Rebecca Peterson (Suedia/86 WTA, cap de serie nr. 6).
Tenerife Ladies Open
Jaqueline Cristian, victorie uriașă la Tenerife! A eliminat-o pe semifinalista de la Roland Garros
IERI LA 18:49

Jaqueline Cristian, vedetă într-un material al WTA

Jaqueline Cristian este vedeta unui material apărut ieri pe site-ul oficial al WTA. Sportiva noastră a dezvăluit că în spatele anului excelent avut stă modelul Simona Halep. Deși în trecut a avut îndoieli că poate performa la cel mai înalt nivel, rezultatele incredibile ale fostului lider mondinal au ambiționat-o și i-au arătat că orice e posibil dacă muncești suficient de mult.
"Ea este cea care a dat semnalul, ne-a arătat că e posibil să faci performanțe la care nici nu visai. Să ai o astfel de jucătoare în țară îți dă încredere mare. E o sportivă excepțională și mereu am încercat să învăț de la ea. Te motivează enorm să știi că cineva din România a câștigat atâtea turnee, pentru că ai zi de zi mult de muncă și e extrem de greu", a declarat Jaqueline Cristian pentru wtatennis.com.
Astana Open
Jaqueline Cristian, în sferturi la Nur-Sultan! Românca a trecut în 3 seturi de Clara Burel
29/09/2021 LA 12:31
St. Petersburg Ladies Trophy
Jaqueline Cristian, în premieră în Top 150 WTA, după parcursul de vis de la Sankt Petersburg
19/03/2021 LA 16:43