Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jaqueline Cristian a ratat șansa calificării în finală la Nur-Sultan! Românca, înfrângere clară în semifinale

Irina Aldea

Publicat 01/10/2021 la 15:35 GMT+3

Jaqueline Cristian a fost eliminată în penultimul act la turneul organizat ăn Kazahstan la Nur-Sultan de către Alison Van Uytvanck, ratând șansa de a disputa finala acolo.

Jaqueline Cristian

Credit imagine: Getty Images

Jaqueline Cristian a fost învinsă de belgianca Alison Van Uytvanck, vineri, în semifinalele turneului WTA 250 de la Nur-Sultan (Kazakhstan). Van Uytvanck (89 WTA, cap de serie numărul 2) s-a impus în fața lui Cristian (126 WTA) după o oră și 18 minute de joc, scor 6-3, 6-3.
Pentru parcursul de la Nur-Sultan, Jaqueline Cristian va primi un cec în valoare de 10.100 de dolari şi 110 puncte WTA (se află pe locul 111 în clasamentul în timp real - cea mai bună clasare din carieră). Pentru a cuceri titlul în Kazahstan, Van Uytvanck se va confrunta cu învingătoarea partidei dintre Yulia Putintseva (Kazakhstan/47 WTA și principală favorită) și Rebecca Peterson (Suedia/86 WTA, cap de serie nr. 6).

Jaqueline Cristian, vedetă într-un material al WTA

Jaqueline Cristian este vedeta unui material apărut ieri pe site-ul oficial al WTA. Sportiva noastră a dezvăluit că în spatele anului excelent avut stă modelul Simona Halep. Deși în trecut a avut îndoieli că poate performa la cel mai înalt nivel, rezultatele incredibile ale fostului lider mondinal au ambiționat-o și i-au arătat că orice e posibil dacă muncești suficient de mult.
"Ea este cea care a dat semnalul, ne-a arătat că e posibil să faci performanțe la care nici nu visai. Să ai o astfel de jucătoare în țară îți dă încredere mare. E o sportivă excepțională și mereu am încercat să învăț de la ea. Te motivează enorm să știi că cineva din România a câștigat atâtea turnee, pentru că ai zi de zi mult de muncă și e extrem de greu", a declarat Jaqueline Cristian pentru wtatennis.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo