Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturi la Nur-Sultan, după o revenire impresionantă contra Clarei Burel, scor 6-7(3), 6-1, 6-2. Jurnaliștii wtatennis.com au făcut un material cu românca pe care o consideră viitoarea stea din țara noastră. Jaqueline "bate" la porțile TOP 100 și are cu fiecare apariție pe terenul de tenis un joc mai solid.
Sportiva noastră a dezvăluit că în spatele anului excelent avut stă modelul Simona Halep. Deși în trecut a avut îndoieli că poate performa la cel mai înalt nivel, rezultatele incredibile ale fostului lider mondinal au ambiționat-o și i-au arătat că orice e posibil dacă muncești suficient de mult.
"Ea este cea care a dat semnalul, ne-a arătat că e posibil să faci performanțe la care nici nu visai. Să ai o astfel de jucătoare în țară îți dă încredere mare. E o sportivă excepțională și mereu am încercat să învăț de la ea. Te motivează enorm să știi că cineva din România a câștigat atâtea turnee, pentru că ai zi de zi mult de muncă și e extrem de greu", a declarat Jaqueline Cristian pentru wtatennis.com.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
ACUM 17 ORE
CITEȘTE ȘI:
PHILIPPOUSSIS A CÂȘTIGAT 7 MILIOANE€ DOAR DIN TENIS, DAR I-A SPART ÎN TIMP RECORD: "ATÂT DE RIDICOL ERAM"

Jaqueline Cristian: "Muncesc mult și voi ajunge unde îmi doresc"

Jurnaliștii sursei citate enumeră performanțele lui Cristian, care are ca obiectiv până la finalul anului pătrunderea în TOP 100 WTA; românca a avut un an excelent, începând cu turneul de la St.Petersburg, în martie, unde a învins-o pe fosta câștigătoare de Roland Garros, Jelena Ostapenko. Apoi, a ajuns în sferturi la Palermo, pentru ca cel mai bun rezultat să vină la Karlshruhe, unde a bifat o semifinală.
"Principalul obiectiv e său sănătoasă. Pentru că știu cât muncesc și e doar o chestiune de timp, dacă sunt aptă, până când voi ajunge acolo unde îmi doresc. Vreau să fiu mai bună cu fiecare zi care trece", a mai spus Jaqueline.
Cristian joacă astăzi, în sferturile de la Nur-Sultan, contra sportivei sârbe Krunic. Dacă va trece de aceasta, pe româncă o așteaptă un duel cu Van Uytvanck, în penultimul act.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
ACUM 19 ORE
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
IERI LA 17:02