Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Cel mai bun meci al meu!" Lorenzo Musetti a produs surpriza turneului la Acapulco: Schwartzman, OUT

Irina Aldea

Publicat 17/03/2021 la 14:02 GMT+2

Lorenzo Musetti, un italian în vârstă de 19 ani, a produs surpriza turneului la Acapulco: l-a eliminat în primul tur pe favoritul 3 al competiției, Diego Schwartzman, încoronat de curând campion la turneul din Buenos Aires.

Lorenzo Musetti

Credit imagine: Getty Images

Aflat pe locul 120 ATP, Lorenzo Musetti e hotărât să ia pe sus circuitul masculin de tenis. La doar 19 ani, italianul a obținut deja câteva victorii memorabile și se pregătește să ia cu asalt Top 100 ATP. Cea mai înaltă poziție ocupată de tânărul tenismen născut la Carrara este 115 ATP, însă cu victorii ca cea din primul tur de la Acapulco, Musetti poate fi sigur că va fi în curând unul dintre primii 100 jucători ai lumii.
Lorenzo Musetti a produs în turul inaugural marea surpriză a turneului de la Acapulco. Italianul venit din calificări l-a eliminat pe favoritul numărul 3, Diego Schwartzman, proaspăt încoronat campion la turneul din țara natală, Buenos Aires, Argentina, după o finală disputată în compania compatriotului Francisco Cerundolo (114 ATP). Schwartzman a cedat în ultimul act de la Buenos Aires doar trei game-uri.

Lorenzo Musetti i-a venit de hac lui Diego Schwartzman la Acapulco

În primul tur al turneului de 500 de puncte de la Acapulco, Lorenzo Musetti și-a adjudecat primul set al întâlnirii cu Diego Schwartzman, însă argentinianul l-a câștigat pe al doilea și a trimis partida în decisiv. Acolo, disputa a fost echilibrată, dar serviciul lui Schwartzman nu a mai funcționat ca în setul secund, iar Musetti a profitat. Partida s-a încheiat după două ore și 24 de minute de joc, scor 6-3, 2-6, 6-4. În turul secund, Lorenzo Musetti se va duela cu americanul Frances Tiafoe.
picture

ATP Acapulco: Lorenzo Musetti produce surpriza în turul 1 și-l elimină pe favoritul 3, Schwartzman

"E foarte mult de muncă, multe sacrificii de făcut și cu siguranță multe lacrimi de vărsat. Sunt foarte mândru de mine, dar acum voi munci și mai mult și mă voi concentra pe următoarele zile. Cred că lovitura mea de dreapta a fost cheia acestei victorii pentru că el e un jucător foarte bun, dar de data asta am jucat unul dintre cele mai bune meciuri ale mele, poate chiar cel mai bun. Toată lumea are o rachetă, la mijloc există fileul, uneori sunt 50-50% șanse. Așa e tenisul, aceasta e mentalitatea mea", a spus Musetti la finalul partidei din primul tur.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo