Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexander Zverev, în finală la Cincinnati după o victorie în trei seturi cu Stefanos Tsitsipas

Bianca Dumitru

Actualizat 22/08/2021 la 12:44 GMT+3

În această noapte, Alexander Zverev s-a calificat în finala turneului de la Cincinnati după ce a trecut în trei seturi de Stefanos Tsitsipas.

Zverev schlägt auch Tsitsipas

Credit imagine: SID

Alexander Zverev a obținut, în această noapte, calificarea în finala turneului de la Cincinnati. Germanul s-a impus în trei seturi în fața lui Stefanos Tsitsipas, scor 6-4, 3-6, 7-6 (4), la capătul a două ore și 43 de minute de joc.
picture

Rezumatul partidei Zverev - Tsitsipas din semifinalele turneului de la Cincinnati

Zverev va juca, astfel, prima finală după cea de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde a cucerit medalia de aur în fața lui Karen Khachanov, scor 6-3, 6-1.
La Cincinnati, Alexander Zverev, numărul 5 ATP, a ajuns în semifinale după ce a trecut de Lloyd George Harris, scor 6-7 (3), 2-6, de Guido Pella, scor 2-6, 3-6, și de Casper Ruud, scor 1-6, 3-6. În urma victoriei obținute în fața lui Tsitsipas, Zverev s-a calificat în ultimul act al competiției, unde îl va înfrunta pe rusul Andrey Rublev, care l-a eliminat în semifinale în trei seturi pe Daniil Medvedev, scor 6-2, 3-6, 3-6.
picture

"Scoateți-o de aici, aproape mi-am rupt mâna". Scene incredibile în meciul Medvedev-Rublev

Zverev 4-1 Rublev

De-a lungul timpului, Zverev și Rublev s-au mai înfruntat de 5 ori, germanul conducând cu 4-1 la numărul de victorii obținute în meciurile direct. Cel mai recent, cei doi s-au întâlnit în 2020 la Adria Tour, când rusul a câștigat partida demonstrativă cu 2-4, 1-4.
Finala turneului ATP de la Cincinnati este programată în această seară, de la ora 23:30, și va fi transmisă în direct pe Eurosport 1.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo