Calificarea s-a decis în meciul de dublu dintre cuplurile Alex De Minaur/ Nick Kyrgios și Jamie Murray/ Joe Salisbury.
După 1-1 în urma partidelor de simplu, Alex De Minaur și Nick Kyrgios au învins dramatic, în super-tie-break, perechea formată din Jamie Murray și Joe Salisbury, scor 3-6, 6-3, 18-16. Australienii au salvat patru mingi de meci și s-au calificat în semifinalele ATP Cup, după un meci care a durat o oră și 35 de minute.
Cupa Davis
Retragerea lui Tecău, amânată? "Sper ca Horia să ne ajute în continuare să ne îndeplinim visul!"
ACUM 4 ORE
În meciurile de simplu, Nick Kyrgios l-a învins pe Cameron Norrie, scor 6-2, 6-2, însă britanicii au restabilit egalitatea după triumful lui Daniel Evans în fața lui Alex De Minaur, scor 7-6 (4), 4-6, 7-6 (2).
Australia, care s-a calificat în semifinala ediției inaugurale a ATP Cup, desfășurată chiar pe teren propriu, a ajuns în fazele eliminatorii după ce a câștigat grupa F. În penultimul act, sâmbătă, adversară îi va fi câștigătoarea din duelul Belgia-Spania.
Joi, la Sydney, se mai dispută sfertul de finală dintre Argentina și Rusia. Vineri, în aceeași fază a competiției, au loc confruntările Serbia-Canada și Spania-Belgia.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Boris Becker, vehement cu Novak Djokovic: "Dacă vrea să participe la turnee, să respecte regulile!"
ACUM 8 ORE
Tenis
România – Peru, în Cupa Davis | Programul meciurilor din acest weekend: Frunză-Alvarez, primul duel
ACUM 9 ORE