Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

ATP Cup | Rusia și Italia vor juca finala! Fără Nadal, Spania a fost învinsă fără drept de apel

Irina Aldea

Publicat 06/02/2021 la 10:25 GMT+2

Ziua a patra de la ATP Cup a stabilit și finala competiției premergătoare primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Rusia și Italia au obținut biletul spre finala ATP Cup, pe care o vor disputa mâine la Melbourne.

Daniil Medvedev

Credit imagine: Getty Images

Germania – Rusia 1-2 | Rușii lui Medvedev vor juca finala ATP Cup

Germania a ratat sâmbătă șansa de a evolua în finala ATP Cup. Rusia, condusă de Daniil Medvedev, a obținut victoria încă de la meciurile de simplu, acolo unde Medvedev și Rublev au trecut de Zverev, respectiv Struff, în trei seturi. Daniil Medvedev, ocupant al locului 4 ATP, s-a impus la limită în fața lui Alexander Zverev, scor 3-6, 6-3, 7-5, la capătul unui meci de două ore și 3 minute de joc.
De partea cealaltă, Andrey Rublev, locul 8 ATP, nu i-a dat nicio șansă lui Jan-Lennard Struff după ce a cedat primul set cu scorul de 3-6, astfel că partida s-a încheiat după o oră și 22 de minute de joc, scor 3-6, 6-1, 6-2. În meciul de dublu, rușii nu au mai forțat, fiind siguri de victorie, astfel că au mizat pe Donskoy și Karatsev. Rușii au cedat în fața echipei formate din Krawietz și Struff, scor 3-6, 6-7.

Italia – Spania 3-0 | Fără Nadal, Spania nu a avut nicio șansă în fața italienilor

Dacă duelul dintre Germania și Rusia a fost ceva mai echilibrat, prin prisma victoriei germanilor în proba de dublu, Spania a fost învinsă fără drept de apel, cu 0-3. Italienii, conduși de Matteo Berrettini și Fabio Fognini au trecut de Roberto Bautista-Agut, respectiv Pablo Carreno-Busta, ibericii neputând conta pe Rafael Nadal, care a preferat să se menajeze pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.
Berrettini a trecut ușor de Bautista-Agut, în două seturi, scor 6-3, 7-5, după o oră și 20 de minute de joc. Fognini, de partea cealaltă, a câștigat în trei seturi meciul dsputat cu Pablo Carreno-Busta, scor 6-2, 1-6, 6-4, după două ore și 19 minute de joc. În proba de dublu, în care trebuiau să se înfrunte echipele formate din Bolelli/Vavassori și Carreno-Busta/Granollers, ibericii au abandonat.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
picture

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo