Stefanos Tsitsipas și Nick Kyrgios au oferit marți la Brisbane, în Australia, un meci memorabil. Nick Kyrgios (29 ATP) a câștigat duelul cu Stefanos Tsitsipas (6 ATP) de la Brisbane, din ATP Cup, scor 7-6, 6-7, 7-6, la capătul unui meci care a durat două ore și 38 de minute de joc.
Primul set a fost câștigat la mare luptă de australian, care s-a impus după 46 de minute de joc în tie-break, scor 7-6 (7). În manșa secundă, Stefanos Tsitsipas s-a revanșat și a câștigat în aceeași manieră, scor 7-6 (3), după 52 de minute de joc, însă fără a-și pierde controlul de câteva ori în meci. Grecul în vârstă de 21 de ani a dat cu racheta de panoul publicitar de pe teren și de scaun când lucrurile au mers în favoarea adversarului.
Australian Open
Australian Open Live Blog | Berrettini - Nadal și Barty - Keys, primele semifinale
ACUM 5 ORE

Spectacol la ATP Cup

În cel de-al treilea tie-break, australianul a fost mai inspirat, iar grecul și-a pierdut controlul de mai multe ori în meci, lăsându-și nervii să câștige. Niciunul dintre cei doi jucători nu au reușit să obțină break-ul în meci. Australianul a încercat în același timp să facă și spectacol și a reușit de mai multe ori impresioneze cu lovituri spectaculoase. Kyrgios a reușit 25 de ași și a comis trei duble greșeli, în timp ce Tsitsipas a reușit 18 ași și a comis două duble greșeli.

ATP Cup: punctul zilei în Tsitsipas - Kyrgios

Așa se vor împerechea echipele în sferturile de finală:
  • Învingătoare Grupa A - Al doilea cel mai bun loc doi
  • Învingătoare Grupa D - Învingătoare Grupa E
  • Învingătoare Grupa C - Învingătoare Grupa F
  • Învingătoare Grupa B - Primul cel mai bun loc doi
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Shapovalov, dezlănţuit la adresa lui Nadal şi a arbitrilor: "100% se întâmplă aşa!"
ACUM 8 ORE
Australian Open
Australian Open 2022 LIVE Blog, ziua 8 | Kanepi elimină numărul 2 WTA. Tsitsipas îl învinge pe Fritz
IERI LA 12:04