Roberto Bautista-Agut s-a impus în primul meci al întâlnirii dintre Spania și Belgia. Tenismenul iberic în vârstă de 31 de ani a avut nevoie de o oră și 32 de minute de joc pentru a câștiga partida cuKimmer Coppejans, scor 6-1, 6-4. Bautista a reușit doi ași și a comis două duble greșeli. Coppejans, pe de altă parte, a reușit trei ași și a comis o singură dublă greșeală. Din cele opt puncte de break avute, Bautista-Agut a convertit patru. Coppejans, la capătul opus, a convertit o singură minge de break din trei avute.
În al doilea meci al zilei, Rafael Nadal a cedat în mod surprinzător în fața lui David Goffin, scor 6-4, 7-6 (3), la capătul unui meci care a durat două ore și 24 de minute de joc. Belgianul a câștigat primul set după o oră de joc, însă nu a slăbit ritmul nici în manșa secundă, acolo unde a condus cu break avantaj, dar Rafa a revenit și a trimis setul în tie-break. Pentru Nadal, aceasta este prima înfrângere a anului 2020.

Programul semifinalelor la ATP Cup

Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
ACUM 21 ORE
În meciul de dublu, Rafael Nadal și Pablo Carreno Busta s-au impus cu emoții în fața echipei formate din Sander Gille și Joran Vliegen. A fost 6-7, 7-5, 10-7 în favoarea ibericilor, după două ore de joc.
În continuare, Spania se va lupta pentru un loc în finala cu țara gazdă, Australia. Prima echipă calificată în semifinalele ATP Cup a fost Australia, care a trecut la mare luptă de Marea Britanie, scor 2-1. Semifinale la ATP Cup: Serbia – Rusia și Spania – Australia (ambele sâmbătă, pe 11 ianuarie). Finala se va disputa duminică, pe 12 ianuarie.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
"Poate Rafa Nadal să câștige titlul la Australian Open 2022?" Mats Wilander nu a stat pe gânduri
IERI LA 02:50
Australian Open
Rafa Nadal a vorbit deschis despre starea sa fizică! Ce l-ar determina să-și încheie cariera
19/01/2022 LA 18:20