Nadal s-a impus cu emoții pe final în al doilea meci dintre Spania și Georgia, din cadrul ATP Cup. Confruntarea disputată la Perth a avut un început spectaculos. Nadal a reușit break-ul încă din primul game al meciului, apoi Basilashvili a făcut rebreak-ul.
Cei doi jucători au mers cap la cap până la scorul de 4-3, când Nadal a reușit al doilea break, iar apoi și-a adjudecat primul set.
Rafa Nadal a reușit două break-uri în setul secund și mai avea nevoie de un singur game să câștige partida. Contrar jocului, a urmat o perioadă excelentă pentru jucătorul georgian, care a reușit să-l egaleze pe spaniol (5-5), după două break-uri minunate.
Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
ACUM 12 ORE
În cele din urmă, Nadal s-a impus cu 7-5 în setul al doilea și și-a asigurat victoria.

Rezumate: Nadal - Basilashvili

Bautista, victorie categorică cu Metreveli

În prima partidă, Bautista a câștigat categoric în fața lui Metreveli, scor 2-0 (6-0, 6-0), după numai o oră și 13 minute.

Rezumate: Bautista Agut - Metreveli

Grație victoriilor înregistrate de Nadal și Bautista, Spania a trecut de Georgia, chiar dacă jucătorii iberici vor mai avea de jucat și meciul de dublu. Următorul duel al Spaniei va fi luni, în compania Uruguayului.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Moment istoric în semifinalele Australian Open: de 9 ani nu s-a mai întâmplat așa ceva într-un GS
ACUM 18 ORE
Australian Open
Shapovalov, susținut de Boris Becker în disputa cu Nadal: "Denis are dreptate, regula e pentru toți"
IERI LA 00:20