Nadal s-a impus cu emoții pe final în al doilea meci dintre Spania și Georgia, din cadrul ATP Cup. Confruntarea disputată la Perth a avut un început spectaculos. Nadal a reușit break-ul încă din primul game al meciului, apoi Basilashvili a făcut rebreak-ul.
Cei doi jucători au mers cap la cap până la scorul de 4-3, când Nadal a reușit al doilea break, iar apoi și-a adjudecat primul set.
Rafa Nadal a reușit două break-uri în setul secund și mai avea nevoie de un singur game să câștige partida. Contrar jocului, a urmat o perioadă excelentă pentru jucătorul georgian, care a reușit să-l egaleze pe spaniol (5-5), după două break-uri minunate.
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
ACUM 14 ORE
În cele din urmă, Nadal s-a impus cu 7-5 în setul al doilea și și-a asigurat victoria.

Rezumate: Nadal - Basilashvili

Bautista, victorie categorică cu Metreveli

În prima partidă, Bautista a câștigat categoric în fața lui Metreveli, scor 2-0 (6-0, 6-0), după numai o oră și 13 minute.

Rezumate: Bautista Agut - Metreveli

Grație victoriilor înregistrate de Nadal și Bautista, Spania a trecut de Georgia, chiar dacă jucătorii iberici vor mai avea de jucat și meciul de dublu. Următorul duel al Spaniei va fi luni, în compania Uruguayului.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
20/09/2021 LA 08:24
Tenis
Detalii de ultimă oră privind starea de sănătate a lui Rafael Nadal! Când vrea să revină pe teren
18/09/2021 LA 06:39