Roberto Bautista-Agut s-a impus în primul meci al întâlnirii dintre Spania și Belgia. Tenismenul iberic în vârstă de 31 de ani a avut nevoie de o oră și 32 de minute de joc pentru a câștiga partida cuKimmer Coppejans, scor 6-1, 6-4. Bautista a reușit doi ași și a comis două duble greșeli. Coppejans, pe de altă parte, a reușit trei ași și a comis o singură dublă greșeală. Din cele opt puncte de break avute, Bautista-Agut a convertit patru. Coppejans, la capătul opus, a convertit o singură minge de break din trei avute.
În al doilea meci al zilei, Rafael Nadal a cedat în mod surprinzător în fața lui David Goffin, scor 6-4, 7-6 (3), la capătul unui meci care a durat două ore și 24 de minute de joc. Belgianul a câștigat primul set după o oră de joc, însă nu a slăbit ritmul nici în manșa secundă, acolo unde a condus cu break avantaj, dar Rafa a revenit și a trimis setul în tie-break. Pentru Nadal, aceasta este prima înfrângere a anului 2020.
Roland Garros
Rafa Nadal, victorie fără emoții cu Moutet, la Roland Garros! Borna impresionantă atinsă de iberic
ACUM 7 ORE

Spania și Belgia, luptă pentru ultimul loc din semifinale

"Mi-am găsit tenisul, am fost gata de luptă, nu a fost ușor, a trebuit să-mi mențin ritmul, sunt foarte mulțumit pentru că avem dublu decisiv", a spus Goffin la final de meci. Semifinale la ATP Cup: Serbia – Rusia și Spania/Belgia – Australia (ambele sâmbătă, pe 11 ianuarie). Finala se va disputa duminică, pe 12 ianuarie.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Djokovic și Nadal, luați în vizor la Roland Garros! "E ridicol! Uitați-vă ce spun Novak și Rafa!"
ACUM 17 ORE
Roland-Garros
Djokovic "se teme" de Nadal, deși are probleme medicale! De ce îl vede mare favorit la Roland Garros
IERI LA 08:31