Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Roberto Bautista îl învinge clar pe Nick Kyrgios și aduce Spania în avantaj în duelul cu Australia

Vlad Dumitrescu

Actualizat 11/01/2020 la 11:52 GMT+2

În semifinalele ATP Cup, Roberto Bautista l-a învins clar pe Nick Kyrgios (6-1,6-4) și a adus astfel Spania în avantaj în duelul cu Australia. Urmează meciul dintre Rafael Nadal și Alex de Minaur.

Roberto Bautista (España). ATP Cup 2020

Credit imagine: Getty Images

”Nick este un mare talent, așa că să îl înving în două seturi înseamnă că am făcut o treabă grozavă. Planul meu a fost să îl pun sub presiune la fiecare punct și să îl fac să muncească tot meciul. Tenisul este dificil. Suntem obișnuiți să ajungem pe teren foarte obosiți dar tot trebuie să dăm totul și asta face Spania de fiecare dată”, a declarat Bautista după partidă.
Bautista Agut, care a învins în toate partidele sale de la ATP Cup, a învins clar în meciul cu Kyrgios, australianul fiind și el neînvins la acest turneu. Spaniolul a reușit două break-uri la început și după 22 de minute avea deja 5-0.
În această perioadă, căpitanul Australiei, Lleyton Hewitt,a avut o discuție lungă cu Kyrgios și a părut ca discursul lui Hewiit l-a revigorat. Totuși, la 2-2 în al doilea set, Bautista a livrat un retur puternic pe al doilea serviciu al australianul și a obținut într-un final al treilea break al serii.
Kyrgios a încheiat cu 27 de erori neforțate. Rafael Nadal va încerca să aducă victoria Spaniei în meciul cu Alex de Minaur.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo