Rafael Nadal a avut duminică o misiune dificilă în meciul de simplu cu Novak Djokovic. În afara faptului că l-a întâlnit pe rivalul lui din circuit, marele campion iberic s-a confruntat și cu fanii vocali ai sârbilor, care au venit special la Sydney pentru a-i susține pe Djokovic și compania.
Câștigător a 16 titluri de Grand Slam, Novak Djokovic a câștigat super-meciul cu Rafael Nadal, scor 6-2, 7-6 (4), după o oră și 57 de minute de joc. În urma acestui rezultat, Spania și Serbia au ajuns la egalitate, 1-1, după ce Roberto Bautista-Agut s-a impus în primul meci al zilei în fața lui Dusan Lajovic.

Declarația controversată a lui Rafael Nadal

Tenis
Detalii de ultimă oră privind starea de sănătate a lui Rafael Nadal! Când vrea să revină pe teren
ACUM 19 ORE
Cunoscut pentru fair-play-ul de care dă dovadă cu fiecare ocazie, Rafael Nadal a oferit o declarație controversată la conferința de presă. "Câteodată, oamenii din anumite țări pur și simplu nu înțeleg tenisul. Ei probabil cred că este vorba despre fotbal. Atmosfera la un meci de tenis este diferită, trebuie să fie alta. La un moment dat, respectul unei anumite părți din public a dispărut", a spus Nadal după meciul de simplu.
În urmă cu doar câteva zile, Rafael Nadal a primit premiul pentru fair-play “Stefan Edberg”. Lui Rafa i-au fost recunoscute fair-play-ul, profesionalismul și integritatea, atât pe teren, cât și în afara lui. El a primit acest premiu pentru al doilea an la rând și al treilea în total (2010, 2018). Spania a cedat în finala primei ediții a ATP Cup în fața Serbiei, scor 2-1 la general.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
IERI LA 09:16
Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
16/09/2021 LA 12:36