Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL | Novak Djokovic s-a retras de la ATP Cup! Participarea la Australian Open, în continuare un mister

Irina Aldea

Publicat 29/12/2021 la 11:51 GMT+2

ATP Cup a transmis că Novak Djokovic s-a retras în mod oficial de la competiția programată în perioada 1-9 ianuarie la Sydney, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player. Participarea sârbului la Australian Open 2022 rămâne un mister, chiar dacă presa din Serbia a anunțat ieri că Nole va merge la Melbourne pentru primul turneu major al anului.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Ieri, echipa de PR a ATP Cup a transmis că Novak Djokovic nu s-a retras de la ATP Cup, așa cum se auzea în presa din Serbia zilele trecute, dar azi a venit anunțul oficial. Sârbul a abandonat, iar echipa națională a Serbiei va fi condusă de al 33-lea jucător al lumii, Dusan Lajovic. Din echipa Serbiei vor mai face parte Filip Krajinovic, Nikola Cacic, Matej Sabanov, iar căpitan va fi Ivan Sabanov.
Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu participarea lui Novak Djokovic la Australian Open 2022. A abandonat la ATP Cup pentru că vrea să fie pegătit 100% pentru primul turneu de Grand Slam al anului sau s-a retras pentru că nu face deloc deplasarea la Melbourne. Rămâne un mister pentru moment, dar în curând vom avea răspuns la această întrebare.

Presa din Serbia, convinsă că Novak Djokovic va fi prezent la Australian Open 2022

Ieri, presa din Serbia a anunțat, în mai multe publicații, că Novak Djokovic va zbura spre Melbourne zilele următoare. Marele anunț a fost făcut de jurnaliștii de la Telegraph Serbia, care au scris că Nole a primit undă verde pentru participarea la primul turneu de Grand Slam al anului, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Dacă s-a vaccinat sau nu probabil că nu vom afla niciodată, asta pentru că Novak Djokovic a spus în repetate rânduri că ține foarte mult la intimitate când vine vorba despre asemenea decizii. În contextul în care va participa la Australian Open, fie este vaccinat, fie a primit o "scutire" din partea organizatorilor, însă o scutire este foarte greu de obținut în Australia, după cum au anunțat oficialii turneului. Nu mai puțin de 3 comisii medicale trebuie să-și dea cu părerea despre cererea de exceptare de la vaccinare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo