Ieri, echipa de PR a ATP Cup a transmis că Novak Djokovic nu s-a retras de la ATP Cup, așa cum se auzea în presa din Serbia zilele trecute, dar azi a venit anunțul oficial. Sârbul a abandonat, iar echipa națională a Serbiei va fi condusă de al 33-lea jucător al lumii, Dusan Lajovic. Din echipa Serbiei vor mai face parte Filip Krajinovic, Nikola Cacic, Matej Sabanov, iar căpitan va fi Ivan Sabanov.
Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu participarea lui Novak Djokovic la Australian Open 2022. A abandonat la ATP Cup pentru că vrea să fie pegătit 100% pentru primul turneu de Grand Slam al anului sau s-a retras pentru că nu face deloc deplasarea la Melbourne. Rămâne un mister pentru moment, dar în curând vom avea răspuns la această întrebare.
Roland Garros
Roland Garros | Istoria turneului de Grand Slam din capitala Franței
ACUM 16 ORE

Presa din Serbia, convinsă că Novak Djokovic va fi prezent la Australian Open 2022

Ieri, presa din Serbia a anunțat, în mai multe publicații, că Novak Djokovic va zbura spre Melbourne zilele următoare. Marele anunț a fost făcut de jurnaliștii de la Telegraph Serbia, care au scris că Nole a primit undă verde pentru participarea la primul turneu de Grand Slam al anului, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Dacă s-a vaccinat sau nu probabil că nu vom afla niciodată, asta pentru că Novak Djokovic a spus în repetate rânduri că ține foarte mult la intimitate când vine vorba despre asemenea decizii. În contextul în care va participa la Australian Open, fie este vaccinat, fie a primit o "scutire" din partea organizatorilor, însă o scutire este foarte greu de obținut în Australia, după cum au anunțat oficialii turneului. Nu mai puțin de 3 comisii medicale trebuie să-și dea cu părerea despre cererea de exceptare de la vaccinare.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
20/05/2022 LA 12:35
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44