Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev, victorii pe linie la Londra! Schwartzman, debut ratat la Turneul Campionilor

Irina Aldea

Publicat 20/11/2020 la 23:27 GMT+2

Daniil Medvedev a câștigat și ultimul duel al grupei Tokyo 1970, în fața debutantului Diego Schwartzman, chiar dacă era deja calificat în semifinale.

Daniil Medvedev

Credit imagine: Getty Images

Ocupant al locului 4 ATP, Daniil Medvedev nu a luat în calcul opțiunea de a se menaja pentru super-duelul de mâine cu Rafael Nadal, din semifinalele Turneului Campionilor, și s-a impus și în ultimul meci al grupei Tokyo 1970, în fața lui Diego Schwartzman, scor 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 14 minute de joc.
Anterior, rusul i-a învins pe Alexander Zverev și Novak Djokovic. În plus, Medvedev s-a calificat în penultimul act la Londra fără a ceda vreun set. De partea cealaltă, Diego Schwartzman, debutant anul acesta la Turneul Campionilor, a înregistrat numai înfrângeri, cu Novak Djokovic, Alexander Zverev și acum cu Daniil Medvedev. Un singur set a câștigat argentinianul la Londra, în fața lui Zverev.

Se știu semifinalele la Turneul Campionilor 2020. Putem visa la o finală Djokovic – Nadal

  • Eurosport 2, ora 16 (sâmbătă): Thiem vs. Djokovic
  • Eurosport 2, ora 22 (sâmbătă): Medvedev vs. Nadal
Thiem - Djokovic 4-7
Dominic Thiem și Novak Djokovic au disputat deja 11 meciuri în circuitul ATP, scorul fiindu-i favorabil sârbului: 7-4. Ultimul duel a fost unul spectaculos, de cinci seturi, la ediția din acest an a turneului de la Australian Open. S-a impus Djokovic și a cucerit un nou trofeu la Melbourne (al 17-lea Grand Slam din carieră).
Medvedev - Nadal 0-3
Rafael Nadal și Daniil Medvedev s-au duelat de trei ori, iar de fiecare dată s-a impus ibericul. Ultimul meci direct a avut loc chiar la Turneul Campionilor, ediția de anul trecut - 6-7 (3), 6-3, 7-6 (4) - pentru campionul de la Roland Garros.
Verifică oferta noastră de Black Friday și asigură-te că nu ratezi niciun moment din transmisiile Eurosport de la turneele de tenis în 2020.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo