Serena Williams îi ține pumnii lui Coco Gauff în duelul pe care tânăra jucătoare de 15 ani îl va avea în turul 3 la Australian Open contra lui Naomi Osaka. Serena Williams joacă de asemenea în această noapte cu Qiang Wang.
Serena Williams este cu ochii pe duelul dintre Gauff și Osaka și pentru că câștigătoarea i-ar putea ieși în cale în sferturi! Dacă trece de Wang, Serena va juca în optimi cu câștigătoarea meciului Jabeur - Wozniacki. Câștigătoarea duelului Gauff - Osaka va juca împotriva câștigătoarei duelului Zhang - Kenin.

Ce spune Serena

Toray Pan Pacific Open
Accidentare teribilă la turneul de la Tokyo. Naomi Osaka, înmărmurită: "M-am speriat foarte tare"
20/09/2022 LA 14:24
Deși Naomi Osaka este favorită la calificare în fața lui Gauff, fiind campioana en-titre de la Australian Open și câștigătoare în precedentul duel care a avut loc la US Open, Serena Williams crede că poate avea loc o surpriză. Serena s-a antrenat cu Gauff în pauza competițională.
Ambele trebuie să câștigăm în următoarele runde (ca să ne întâlnim), vom vedea. Cred că are șanse bune să continue să câștige. Este o luptătoare. Trebuie să fac ceea ce trebuie să fac, voi juca împotriva tuturor la un moment dat, vom vedea. Ea (Gauff) este impresionantă per total, de la personalitate până la felul în care joacă.
Nici măcar nu mă apropiam de un asemenea nivel când aveam 15 ani nici în timpul meciurilor, nici la antrenamente. Nici măcar pe aproape. Știu că în zilele astea copiii cresc diferit. Dar nu eram așa, atât de inteligentă și elocventă cum e ea. Este o plăcere să vezi asta
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Un fost colaborator al Serenei Williams aruncă "bomba": "De asta nu am reacționat la retragerea ei"
15/09/2022 LA 10:29
Tenis
Ion Țiriac a intervenit peste un reporter care a spus că Serena Williams e cea mai mare campioană
11/09/2022 LA 18:40