Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open 2021 | Jennifer Brady, taxată pentru o replica după finala disputată cu Naomi Osaka

Irina Aldea

Publicat 20/02/2021 la 14:23 GMT+2

Naomi Osaka a respectat calculul hârtiei și și-a trecut în palmares al patrulea titlu de Grand Slam al carierei, din tot atâtea finale disputate. Jennifer Brady a fost taxată pe rețelele de socializare după o replică dată la întrebarea "Ce crezi despre Osaka și performanțele ei?"

Jennifer Brady

Credit imagine: Getty Images

Naomi Osaka a câștigat finala de la Australian Open 2021 în fața adversarei ei aflată pentru prima dată într-o finală de Grand Slam, Jennifer Brady, scor 6-4, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 19 minute de joc. Nipona nu a jucat nici pe departe cel mai bun meci al ei la Australian Open 2021, dar Jennifer Brady nu a reușit să-i pună niponei nicio problemă în ultimul act la Melbourne.
Australian Open - UNIBET
Chiar și așa, americanca în vârstă de 25 de ani are încredere că totul va merge din ce în ce mai bine pentru ea în circuitul mondial de tenis. Înaintea finalei de la Australian Open, Jennifer Brady ajunsese cel mai departe într-un turneu major în semifinala de la US Open din 2020, acolo unde a fost învinsă chiar de Naomi Osaka. La conferința de presă, americanca a oferit o replică pentru care a fost taxată pe rețelele de socializare.

Australian Open 2021 | Jennifer Brady, taxată pentru o replica după finala disputată cu Naomi Osaka

Întrebată ce crede despre Naomi Osaka și performanța ei de a câștiga patru titluri de Grand Slam din tot atâtea finale disputate, Jennifer Brady a oferit un răspuns ciudat: "A câștigat patru titluri de Grand Slam, ce mai e de zis? Știe ce face acolo, pe teren. Are încredere în ea, în jocul ei, în echipa ei. Dar totuși… nu cred că este Dumnezeu. Poate că Serena e, asta cred", a spus Brady la conferința de presă.
Pe parcursul competiției, Brady a trecut de Aliona Bolsova (102 WTA), Madison Brengle (85 WTA), Kaja Juvan (104 WTA), Donna Vekic (33 WTA) și Jessica Pegula (61 WTA). De partea cealaltă, Naomi Osaka le-a învins la Melbourne în drumul ei spre finală pe Pavlyuchenkova, Garcia, Jabeur, Muruguza, Hsieh și Serena Williams.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo