Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open | Stupoare pe "Margaret Court": Angelique Kerber a pierdut primul set în 18 minute!

Cezara Paraschiv

Actualizat 08/02/2021 la 05:48 GMT+2

Australian Open 2021: Americanca Bernarda Pera a produs primul "cutremur" la Grand Slam-ul de început al sezonului, câștigând primul set al meciului cu Angelique Kerber în doar 18 minute. Pera a obținut și victoria, în minimum de seturi, eliminând-o pe favorita 23 a tabloului.

Serena Williams - Angelique Kerber - Australian Open 2016

Credit imagine: Getty Images

Bernarda Pera (26 de ani, 66 WTA) a surprins pe toată lumea cu evoluția din primul set la Australian Open 2021: americanca s-a impus în fața fostului număr unu mondial Angelique Kerber în doar 18 minute, scor 6-0. Pera a continuat în același ritm și în setul doi, ajungând la nouă game-uri câștigate consecutiv (6-0, 3-0 plus serviciul), înainte ca "Angie" să apuce să reacționeze. Revenirea lui Kerber a fost tardivă, deși germanca a recuperat unul dintre break-uri în al patrulea game: americanca a revenit de la 0-40 când a servit pentru victorie, obținând biletul pentru turul doi cu 6-0, 6-4, într-o oră și 10 minute.
picture

Australian Open - UNIBET

Credit imagine: Eurosport

Campioană în 2016 la Melbourne, Kerber este în topul jucătoarelor active cu cele mai multe victorii obținute la Australian Open, după Serena Williams (care tocmai a reușit victoria cu numărul 88), Venus Williams, Kim Clijsters, Victoria Azarenka și Svetlana Kuznetsova.
Kerber a fost una dintre jucătoarele plasate în carantină strictă în camera de hotel timp de 14 zile la sosirea în Melbourne.

Australian Open: Cifrele primului set dintre Pera și Kerber

  • 6-0 scorul primului set
  • 18 minute de joc
  • 0 lovituri câștigătoare Kerber
  • 8 puncte pierdute de Kerber pe primul serviciu, din 13
  • 1 singur punct câștigat cu serviciul doi
  • 24-8 raportul punctelor în set
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo