Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ugo Humbert, depistat pozitiv cu Covid-19 după eliminarea de la Australian Open 2022

Bianca Dumitru

Publicat 19/01/2022 la 09:59 GMT+2

Ugo Humbert a fost depistat pozitiv la Covid-19 după ce a pierdut meciul cu Richard Gasquet în primul tur al Australian Open. Francezul va trebui să stea o săptămână în izolare înainte de a putea pleca din Australia.

Ugo Humbert - Open d'Australie 2022

Credit imagine: Getty Images

Ugo Humbert a fost eliminat marți de la Australian Open, după ce a pierdut în primul tur în fața lui Richard Gasquet, scor 6-3, 6-7 (4), 6-7 (3), 3-6, după 3 ore și 23 de minute de joc.
picture

Gasquet - Humbert - Australian Open

Ulterior, sportivul de pe locul 40 ATP a fost depistat pozitiv la testarea pentru Covid-19 și este obligat să se izoleze pentru o săptămână. Francezul a anunțat că acest lucru pe rețelele de socializare, unde a scris că va putea părăsi Australia doar după ce va fi supus unor noi teste.
Citește și:
Pentru Richard Gasquet, care l-a eliminat de la Australian Open pe Humbert, urmează duelul cu Botic Van De Zandschulp, care va avea loc joi dimineață.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo