Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ugo Humbert, "regele finalelor": 6 din 6 succese! Francezul l-a învins pe Bublik și e campion la Dubai

Irina Aldea

Publicat 02/03/2024 la 20:39 GMT+2

Ugo Humbert s-a impus sâmbătă în finala de la Dubai în minimum de seturi în fața lui Alexander Bublik, câștigând al șaselea titlu al carierei din tot atâtea finale disputate.

Ugo Humbert, Dubai 2024

Credit imagine: Getty Images

Ugo Humbert, al cincilea favorit al turneului de 500 de puncte ATP, și-a demonstat încă o dată puterea impresionantă de concentrare într-o finală cu o victorie importantă în fața lui Alexander Bublik la ATP Dubai 2024. Francezul de pe locul 18 ATP s-a impus cu scorul de 6-4, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 27 de minute de joc.
Aproape când nimeni nu se aștepta să dea lovitura, Humbert a câștigat turneul ATP Dubai 2024, primul ATP 500 pe hard, învingând nume mari precum Daniil Medvedev, Hubert Hurkacz și Andy Murray. Încă o dată, francezul arată că este făcut să joace și să câștige finale. Cu șase victorii în șase finale disputate, Ugo devine primul jucător de tenis din Era Open care a cedat un singur set în aceste prime șase finale jucate, ceea ce arată încrederea cu care francezul ajunge la cele mai importante meciuri.
CITEȘTE ȘI:

Ugo Humbert, "regele finalelor": 6 din 6 succese! Francezul l-a învins pe Bublik și e campion la Dubai

Humbert e fără îndoială unul dintre cei mai în formă jucători din circuit, mai ales pe hard, o suprafață pe care s-a simțit cel mai bine dintotdeauna. După victoria de la ATP Dubai 2024, Ugo va urca patru locuri și va ajunge pe poziția 14 în clasament, cea mai înaltă din cariera sa de până acum. El este deocamdată, alături de Jannik Sinner, singurul jucător care a câștigat mai mult de un trofeu în acest sezon 2024.
În continuare, jucătorul născut la Metz se va concentra pe competițiile americane, Indian Wells fiind prima competiție la care va evolua din postura de campion la Dubai. Anul trecut, Ugo a fost eliminat în turul al treilea în California și în turul al doilea la Miami Open, semne că va căuta să se perfecționeze și să profite de acest mare moment de încredere în tenisul său.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo