Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Nick Kyrgios după descalificarea lui Rublev în semifinale la Dubai! Ce a remarcat australianul

Bianca Dumitru

Publicat 02/03/2024 la 10:12 GMT+2

Andrey Rublev a fost vineri descalificat de la Dubai după ce ar fi înjurat în limba rusă un arbitru de linie. Ieșirea nervoasă a jucătorului de pe locul 5 ATP a devenit un subiect amplu de discuție în presă, fiind comentată, printre alții, de Nick Kyrgios.

Andrey Rublev lors de sa disqualification à Dubai

Credit imagine: Getty Images

Andrey Rublev, al doilea favorit la turneul de 500 de puncte de la Dubai, a fost descalifiat vineri în meciul cu Alexander Bublik, din semifinale. Rusul, care a avut setul decisiv în mână, a părăsit competiția pentru "remarci injurioase" la adresa unui arbitru de linie.
După ce a cedat avantajul din setul al treilea, Rublev și-a pierdut mințile și a început să urle și să insulte un arbitru de linie. În timpul celui de-al șaselea punct al celui de-al 11-lea game, sportivul de pe locul 5 ATP i-ar fi strigat oficialului "Nenorocitul dracului" în limba rusă, iar pentru aceste două cuvinte a fost imediat descalificat, în ciuda faptului că Bublik, adversarul său, a cerut continuarea meciului.
Incidentul a făcut înconjurul lumii pe rețelele de socializare și mai multe voci din tenis au comentat cele întâmplate la Dubai. Printre cei care au reacționat după descalificarea lui Rublev se numără și Nick Kyrgios.
Australianul a scris un mesaj concis pe pagina sa de X, în care s-a arătat impresionat de faptul că Bublik și-ar fi dorit ca meciul să continue și a precizat că Rublev nu ar fi meritat să fie descalificat.
"Bublik a dat dovadă de clasă, spunând că vrea să continue. Respect! Îmi pare rău pentru Rublev. Nu se justifică descalificarea lui", a notat Kyrgios.
Citește și:

CLEMENT, STUPEFIAT DE DESCALIFICAREA LUI RUBLEV DE LA DUBAI

Ieșirea nervoasă a lui Rublev a devenit subiect de discuție și pentru Arnaud Clement, fost ocupant al locului 10 în clasamentul ATP. Francezul nu înțelege cum un sportiv cu experiența lui Rublev a cedat psihic într-un astfel de moment critic din meci, încât să ajungă la un asemenea comportament.
În plus, fostul jucător din Hexagon a ținut să puncteze că arbitrul de linie și-a făcut treaba exact cum a trebuit, raportând problema sesizată la arbitrul de scaun și la supervizor.
"Astea sunt regulile, face parte din misiunea lor (n.r. a arbitrilor de linie). Când ei aud comentarii, trebuie să le raporteze arbitrului de scaun, chiar dacă unii se prefac că uneori că nu aud nimic.
Este incredibil (n.r. ce s-a întâmplat) din partea unui jucător de calibrul său, în raport cu experiența și cu trecutul său, cu emoțiile pe care le-a resimțit de-a lungul anilor pe teren. Să îți pierzi cumpătul în felul ăsta, într-o semifinală", a spus răspicat fostul ocupant al locului 10 din ierarhia mondială, potrivit We Love Tennis.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo