Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mats Wilander a recunoscut că s-a înșelat în privința lui Andy Murray! Ce spunea suedezul în urmă cu câțiva ani

Alex Masgras

Publicat 17/01/2023 la 19:04 GMT+2

Andy Murray a făcut o partidă mare pe Rod Laver Arena în fața lui Matteo Berrettini, obținând calificarea în turul al doilea de la Australian Open după un maraton de aproape cinci ore. Mats Wilander, expertul Eurosport și fost câștigător de Grand Slam, a recunoscut că s-a înșelat în privința scoțianului, după ce acesta i-a demonstrat că poate reveni la cel mai înalt nivel.

Rezumatul partidei de aproape 5 ore dintre Berrettini și Murray! Victorie superbă a scoțianului

Andy Murray (66 ATP) a câștigat marți meciul maraton împotriva lui Matteo Berrettini (14 ATP). Triplul câștigător de Grand Slam, care a avut parte de momente dificile în carieră în ultimii ani, fiind la un pas de retragere, s-a impus cu 6-3, 6-3, 4-6, 6-7(7), 7-6(6).
La finalul partidei de pe Rod Laver Arena, Mats Wilander, fostul mare jucător suedez și expert Eurosport, a recunoscut că s-a înșelat în privința lui Andy Murray, în urmă cu câțiva ani.
Murray, care revenise în circuit după operația suferită la șold, a beneficiat de mai multe wildcard-uri la turneele importante, lucru pe care Wilander nu l-a înțeles în primă fază, deoarece nivelul scoțianului era cu mult sub cel cu care obișnuise.
Cu toate acestea, Wilander s-a bucurat pentru victoria lui Murray și pentru că i-a demonstrat că s-a înșelat în urmă cu câțiva ani la Roland Garros:
"În urmă cu câțiva ani, Andy, ai jucat la Roland Garros și te-am întrebat de ce ai luat un wildcard. Ai mers pe teren și ai jucat împotriva lui Stan Wawrinka pe Philippe-Chatrier. Nu ai părut motivat și am crezut că nu ar fi trebuit să iei acel wildcard.
Mi-ai spus mai târziu că vei lua fiecare wildcard deoarece vrei să te întorci. Astăzi mi-ai dovedit că m-am înșelat. Să te văd luptând așa, să văd cum găsești soluții și cum ești răsplătit pentru toată munca depusă face ca totul să merite.
Ne-a fost dor de tine jucând la cel mai înalt nivel și ai revenit din toate punctele de vedere. Felicitări și abia aștept să te văd mai departe, acum că ai bătut unul dintre cei mai buni jucători din lume", a spus Mats Wilander.
Citește și:

Kokkinakis sau Fognini, următorul adversar al lui Murray la Australian Open

Victoria în fața italianul a reprezentat pentru Andy Murray și prima victorie într-un turneu de Grand Slam în fața unui jucător din Top 20 ATP din 2017 încoace. De cinci ori finalist la Australian Open, scoțianul are în palmares un titlu la US Open (2012) și două titluri la Wimbledon (2013 și 2016).
După victoria din primul tur cu Matteo Berrettini, Andy Murray va juca în turul secund împotriva câștigătorului partidei dintre Thanasi Kokkinakis (159 ATP) și Fabio Fognini (57 ATP). Partida celor doi a fost întreruptă în setul al treilea din cauza ploii și se va relua miercuri de la 6-1, 6-2, 4-2 pentru jucătorul australian.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo