Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic l-a distrus pe Alex De Minaur. Știm tabloul complet al sferturilor de la Australian Open

Alex Masgras

Actualizat 23/01/2023 la 12:42 GMT+2

Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open după o victorie în minimum de seturi în fața australianului Alex De Minaur, scor 6-2, 6-1, 6-2. Fostul număr 1 mondial nu a avut emoții în partida de pe Rod Laver Arena și urmează să joace pentru un loc în semifinale împotriva lui Andrey Rublev.

Novak Djokovic - Australian Open 2023

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic a defilat astăzi pe Rod Laver Arena. Fostul număr 1 mondial nu a avut emoții în fața australianului Alex De Minaur, pe care l-a învins cu 6-2, 6-1, 6-2.
Acest articol vă este oferit de Vodafone
Acest conținut vă este oferit de Vodafone
Djokovic l-a depășit pe De Minaur la toate capitolele, iar în primul set a reușit o serie de 10 puncte câștigate la rând. Sârbul a menținut nivelul și în următoarele două seturi, iar De Minaur nu a putut să îi ia mai mult de două game-uri.
Partida dintre Djokovic și De Minaur a fost ultima din optimile de finală de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open. În turul următor, Djokovic îl va întâlni pe Andrey Rublev, cel care a trecut astăzi de Holger Rune, în cinci seturi, scor 6-3, 3-6, 6-3, 4-6, 7-6(9).
picture

Djokovic, de 10! 10 puncte la rând reușite de Nole contra lui De Minaur

Citește și:

Roberto Bautista-Agut, eliminat de Tommy Paul

Ceva mai devreme s-a terminat și partida de pe Margaret Court Arena dintre Roberto Bautista-Agut și Tommy Paul. După meciul maraton din turul anterior cu Andy Murray, spaniolul a cedat în fața americanului de pe locul 35 ATP, care s-a impus cu 6-2, 4-6, 6-2, 7-5.
Tommy Paul a depășit astfel cea mai bună performanță a carierei la un turneu de Grand Slam, o optime de finală în 2022 la Wimbledon, urmând să îl întâlnească pe Ben Shelton, americanul de 20 de ani care participă în premieră la un turneu în afara Statelor Unite. Shelton a trecut în optimi de compatriotul Jeffrey John Wolf, scor 6-7(5), 6-2, 6-7(4), 7-6(4), 6-2.
Sferturile de finală de pe tabloul masculin de la Australian Open
  • Karen Khachanov – Sebastian Korda
  • Stefanos Tsitsipas – Jiri Lehecka
  • Andrey Rublev – Novak Djokovic
  • Ben Shelton – Tommy Paul
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo