Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafa Nadal a oferit ultimele detalii după accidentarea de la Australian Open! Ce a spus "Matadorul"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 26/01/2023 la 22:38 GMT+2

Rafael Nadal s-a accidentat din nou la Australian Open și a fost învins încă din turul al doilea. Ibericul a efectuat teste suplimentare la o clinică din Barcelona, iar veștile inițiale nu s-au schimbat deloc.

Rafael Nadal recibe la asistencia del fisio tras lesionarse ante Mackenzie McDonald en 2ª ronda del Open de Australia 2023.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Rafael Nadal a oferit ultimele informații despre accidentarea sa la șold, iar lucrurile nu s-au schimbat de când acesta a fost eliminat de la Australian Open. "Matadorul" a transmis un mesaj în care și-a informat fanii despre starea actuală, dar și despre revenirea sa pe terenul de tenis.
Acest articol vă este oferit de Vodafone
Acest conținut vă este oferit de Vodafone.
Ibericul a spus că toate testele pe care le-a efectuat la Melbourne au fost confirmate la o clinică specializată din Barcelona, astfel că, pentru următoarele 3 săptămâni, el va trebui să urmeze un tratament strict, iar apoi va face alte teste suplimentare. Dacă totul este în regulă, fostul lider mondial ar putea întârzia cu revenirea pe teren între 6 și 8 săptămâni din cauza perioadei de recuperare.
"Astăzi am fost la Clinica Tenis Teknon din Barcelona, unde medicii au efectuat niște teste asupra mea. Rezultatele de la Melbourne au fost confirmate, iar perioada de recuperare rămâne aceeași.
Vom urma tratamentele stabilite pentru următoarele trei săptămâni, iar apoi voi efectua alte teste pentru a vedea progresul", a scris Rafa Nadal pe Twitter, mesajul său fiind însoțit de un emoji cu mâinile încrucișate, în semn de mulțumire pentru Dumnezeu.
Citește și:

Rafel Nadal ratează 3 turnee și ar putea reveni pe teren în martie

De abia în luna martie s-ar putea produce revenirea pe teren, având la orizont primele două turnee Masters 1000 ale sezonului: Indian Wells și Miami. Primul dintre ele va începe pe 8 martie, ceea ce înseamnă că în șapte săptămâni din acest moment. Cu 3 zile înaintea acestui turneu, Nadal avea programată o competiție demonstrativă la Las Vegas alături de Carlos Alcaraz, însă aceasta va fi cel mai probabil amânată.
Deoarece Miami nu era în planurile ibericului și cu excepția unei schimbări neașteptate în planificarea sezonului său, este foarte probabil ca revenirea sa să aibă loc în aprilie. Colegii de la Eurosport Spania transmit că Rafa ar lua în calcul revenirea la turneul Masters 1000 de la Monte Carlo, pe 9 aprilie, acolo unde s-a impus de 11 ori, dar unde nu a mai câștigat din 2018.
Pe 17 aprilie începe turneul de la Barcelona, pentru ca pe 26 aprilie să aibă loc Mutua Madrid Open, un turneu care anul acesta se întâmplă să dureze mai mult de o săptămână. Restrângerea calendarului l-ar putea determina pe spaniol să decidă să renunțe la unul dintre ele sau chiar la amândouă înainte de a juca turneul Masters 1.000 de la Roma. Turneul italian, care începe pe 10 mai, ar fi pregătirea perfectă pentru Roland Garros 2023, care va începe pe 28 mai și unde Rafa Nadal va căuta asaltul pentru a 15-a sa coroană la Paris.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo