Canadianul Brayden Schnur, ocupantul locului 103 ATP, i-a denumit pe Roger Federer și Rafael Nadal egoiști pentru faptul că cei doi tenismeni legendari nu au ieșit public să protesteze împotriva organizatorilor turneului de la Melbourne, care vor ca toate partidele din calificări să se joace, în ciuda condițiilor dificile.
Schnur este al treilea cap de serie în calificările de la Australian Open și i-a criticat pe organizatorii turneului de la Antipozi după victoria din primul tur în fața austriacului Sebastian Ofner. Partida dintre Schnur și Ofner s-a încheiat după mai bine de două ore de joc în aerul irespirabil din Melbourne. Canadianul spune că este nevoie de numele mari pentru ca organizatorii să gestioneze situația diferit.

Brayden Schnur, discurs critic la adresa lui Federer și a lui Nadal

Tenis
Medvedev, cel mai slab lider ATP din 2009? Ce scriu americanii: "De la Federer nu s-a mai întâmplat"
IERI LA 14:03
"Trebuie să vină de la tipii din top – Roger și Rafa sunt puțin cam egoiști pentru că se gândesc doar la ei. Sunt aproape de sfârșitul carierei lor și se gândesc doar la moștenirea pe care o lasă, nu se gândesc la sport în sine, să facă ceva bun pentru tenis – tipii ăștia trebuie să pună piciorul în prag. Îți simți gâtul uscat, e 100% anormal și jucătorii care au astm au un uriaș dezavantaj în acest condiții. De aceea e nevoie ca jucătorii să fie uniți și să ia o decizie pentru ei înșiși pentru că este foarte nesănătos să joci în asemenea aer. Nu-i vezi pe cei mai buni fotbaliști sau jucători de golf să facă așa ceva – dacă ceva e în neregulă, atunci amână jocul și în Melburne tot ce fac ei e să ne arunce pe teren să jucăm pentru că suntem doar niște jucători care trebuie să joace în calificări", a spus Schnur la Melbourne.
Cel mai titrat jucător de tenis de la Australian Open, Novak Djokovic, este de părere că organizatorii Australian Open ar trebui să ia în considerare amânarea primului turneu de Grand Slam al anului: "Dacă se ajunge la condiţii care afectează sănătatea jucătorilor, cred că trebuie să se ia în considerare amânarea Australian Open" (prevăzut în perioada 20 ianuarie - 2 februarie), a spus Djokovic.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Tenis
Andy Roddick știe cine e jucătorul care se poate compara cu Federer, Nadal & Djokovic: "E singurul"
13/08/2022 LA 11:54
Western & Southern Open
Nadal a confirmat prezența la Cincinnati. Spaniolul, pregătiri pentru ultimul Grand Slam al anului
10/08/2022 LA 21:04