Australianul Nick Kyrgios continuă conflictul de la distanță cu liderul mondial, Rafa Nadal. Cei doi nu s-au mai întâlnit pe teren de la Wimbledon, însă pot să se dueleze în optimi la Australian Open.
Kyrgios a reușit să-l elimine pe Gilles Simon (6-2, 6-4, 4-6, 7-5) , pentru că în turul următor să joace lui Khachanov. De partea cealaltă, Nadal îl va întâlni în turul următor pe Carreno-Busta. Dacă trec de aceste partide, cei doi vor fi față în față în acest weekend.
Kyrgios este deja cu gândul la această partidă. La meciul cu Simon, la scorul de 5-4 în setul secund, Kyrgios l-a ironizat pe Nadal pentru ritualul acestuia când se pregătește să servească.
Roland Garros
"Nadal este idolul nostru, dar Alcaraz va însemna mai mult!" Corretja, despre viitorul lui Carlitos
ACUM 17 ORE

Kyrgios l-a ironizat pe Nadal în meciul cu Simon

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
IERI LA 20:44
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51