În finala turneului major de la Antipozi, vom avea parte de un meci în care ambii jucători sunt cotați cu șanse foarte mari la câștigarea titlului. Novak Djokovic a câștigat de fiecare dată trofeul la Melbourne atunci când a ajuns până în semifinale, Australian Open devenind deja "turneul de casă" al sârbului. Pe de altă parte, Daniil Medvedev traversează o formă de joc incredibilă. Rusul a adunat deja 20 de victorii consecutive în circuitul ATP și 12 la rând în fața adversarilor din Top 10.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Novak Djokovic și Daniil Medvedev se cunosc destul de bine. Cei doi au disputat împreună nu mai puțin de șapte partide, sârbul având cu doar o victorie mai mult decât adversarul său din Rusia, care ocupă deja locul 3 ATP în clasamentul live. Cu o victorie duminică, în finală, Medvedev va ajunge chiar pe locul 2 în lume, ceea ce reprezintă fără doar și poate o miză suplimentară. În plus, rusul îl poate egala pe Nole la bilanțul întâlnirilor directe dacă se va impune în ultimul act.
Australian Open
Australian Open 2022 | Amendă record pentru Medvedev, după ce l-a insultat pe arbitrul semifinalei
ACUM 6 ORE

Australian Open 2021 | Cu cine ar fi vrut Novak Djokovic să joace finala. Ce spune Boris Becker

Vorbind în cubul Eurosport, Boris Becker a explicat că imprevizibilitatea lui Daniil Medvedev este ceea ce-i va pune probleme lui Novak Djokovic în finala de duminică, fapt pentru care sârbul și-ar fi dorit să joace în ultimul act cu Stefanos Tsitsipas, un jucător care ar fi ajuns la linia de finish mult mai puțin proaspăt decât Medvedev.
https://i.eurosport.com/2021/02/21/2999352.jpg
"Dacă l-ați fi întrebat pe Novak Djokovic pe cine ar fi preferat să întâlnească în finală, Tsitsipas ar fi fost răspunsul pe care vi l-ar fi dat. Medvedev joacă foarte imprevizivil și are o serie de victorii incredibilă. Daniil este cel mai periculos jucător în acest moment, dar în fața lui se va afla campionul absolut de la Australian Open, câștigător a șapte titluri aici. Novak Djokovic este principalul favorit pentru un motiv foarte bine definit, dar Medvedev este cel mai dificil adversar pe care-l putea întâlni în ultimul act", a spus germanul la Eurosport.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Australian Open
Tsitsipas a comentat acuzațiile lui Medvedev după semifinala de la Australian Open: "Nu e matur"
ACUM 20 ORE
Tenis
Djokovic, numit cetățean de onoare al unui oraș din Muntenegru! Cum a fost întâmpinat liderul ATP
ACUM 21 ORE