Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză în loja lui Novak Djokovic! Vedeta din WTA care l-a susținut în finala Australian Open

Irina Aldea

Publicat 21/02/2021 la 15:25 GMT+2

Novak Djokovic s-a ținut de promisiune și nu a lăsat noua generație să-i ia, cel puțin pentru moment, coroana la turneul lui de casă, Australian Open. Sârbul a mai scris azi o pagină de istorie în tenisul mondial masculin.

Novak Djokovic TEAM

Credit imagine: Eurosport

Azi, Novak Djokovic, liderul mondial din ATP, a câștigat finala primului turneu de Grand Slam al anului, în fața lui Daniil Medvedev, scor 7-5, 6-2, 6-2, la capătul unui meci fără un istoric prea lung, de o oră și 54 de minute de joc. Nole a cucerit astfel al nouălea titlu la Australian Open și al 18-lea din întreaga carieră, apropiindu-se de marii lui rivali, Roger Federer și Rafael Nadal, amândoi cu câte 20 de titluri majore.
Australian Open - UNIBET
Titlurile lui Nole la turneul "de casă" de la Melbourne: 2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019, 2020 și 2021.Sârbul s-a apropiat de marii săi rivali, Roger Federer și Rafael Nadal. Cei doi au câte 20 de titluri de Grand Slam, în timp ce Nole a ajuns la 18. De partea cealaltă, Daniil Medvedev s-a putut lăuda cu o serie fantastică de 20 de victorii consecutive în circuitul ATP. De asemenea, rusul ajunsese la 12 meciuri la rând câștigate contra adversarilor din Top 10 mondial. De această dată însă, Nole nu a lăsat garda jos.

Cine l-a susținut pe Novak Djokovic în finala de la Australian Open

Novak Djokovic a simțit în finala de la Australian Open căldura suporterilor din tribune. Datorită comunității uriașe de sârbi aflată la Melbourne și în împrejurimi, în Rod Laver Arena au răsunat vocile fanilor care scandau "Nole". În boxa sârbului, pe lândă echipa lui care a trăit finala cu sufletul la gură, s-a aflat și o vedetă din WTA.
Este vorba despre Sofia Kenin, campioana din 2020 de la Australian Open, ocupanta locului 4 WTA. Americanca în vârstă de 22 de ani a mărturisit în repetate rânduri că Djokovic este unul dintre idolii săi și că-l admiră foarte mult pe sârb, motiv pentru care azi, la finala masculină de simplu, a venit să-l susțină pe Nole chiar din loja acestuia. Kenin a fost foarte greu de recunoscut, însă internauții nu au scăpat-o din vedere.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo