Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk, prima reacție după calificarea în semifinale la Australian Open

Bianca Dumitru

Actualizat 25/01/2023 la 08:14 GMT+2

Perechea formată din Gabriela Ruse și Marta Kostyuk a obținut calificarea în semifinalele probei de dublu feminin de la Australian Open. După meciul din sferturi, cele două sportive s-au arătat extrem de încântate de rezultatul obținut.

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk sunt în semifinale la Australian Open 2023! Performanță fantastică

Echipa formată din Gabriela Ruse și Marta Kostyuk s-a calificat, în această dimineață, în semifinale la Australian Open 2023 în proba de dublu feminin. Perechea româno-ucraineană a produs marea surpriză la Melbourne și le-au eliminat pe favoritele numărul 4, Storm Hunter și Elise Mertens, scor 7-6 (6), 2-6, 6-4, după două ore și 30 de minute de joc.
Acest articol vă este oferit de Vodafone
Acest conținut vă este oferit de Vodafone.
În continuare, perechea formată din Ruse și Kostyuk se va duela cu principalele favorite ale competiției, Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova, care au trecut de perechea Desirae Krawczyk / Demi Schuurs, cap de serie numărul 6, scor 6-2, 6-3, după o oră și 12 minute de joc.
După calificarea în semifinalele Australian Open, Gabriela Ruse și Marta Kostyuk s-au arătat extrem de încântate de performanța reușită și foarte motivate să continue rezultatele bune la acest prim turneu de Grand Slam al anului.
picture

Gabriela Ruse și Magda Kostyuk, prima reacție după calificarea în semifinale la Australian Open

Gabriela Ruse și Magda Kosyuk, în semifinale la Australian Open 2023

Gabriela Ruse a declarat că e foarte fericită că a reușit să ajungă cât de departe la al doilea turneu de Grand Slam la care participă în această formulă, alături de Magda Kostyuk.
"A fost un meci foarte greu, nu-mi vine să cred că suntem în semifinale! Sunt foarte fericită să fiu aici cu tine, Magda. Am luptat foarte mult în ultimele două săptămâni și ce pot să spun... Ne vedem în semifinale! Mulțumesc că ați venit și ne-ați susținut!
Cred că suntem amândouă nebune, e al doilea Grand Slam al nostru împreună, și în Paris am jucat foarte bine și am fost foarte aproape să ne calificăm în semifinale. Încercăm să ne bucurăm de soare aici și o să vedem ce se întâmplă", a spus Ruse.
La rândul ei, Kostyuk a vorbit despre ce simte după calificarea în penultimul act la Melbourne și a glumit cu privire la faptul că perechea lor nu este cap de serie la acest turneu.
"Ca jucător de simplu, nu am luat proba de dublu foarte în serios, sunt unul dintre acei oameni (n.r. râde), și, nu știu, pare ireal și faptul că am reușit asta în Australia este și mai important, e un loc special pentru mine. E un sentiment incredibil, dar începem deja să ne pregătim pentru semifinale.
(Sunteți singura pereche care nu e cap de serie calificată în semifinale. Ce înseamnă asta?) Înseamnă că în curând vom fi capi de serie, nu?", a adăugat Marta Kostyuk.
Duelul dintre perechile Ruse / Kostyuk și Krejcikova / Siniakova este programat joi dimineață, de la o oră care va fi anunțată ulterior de organizatori.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo