Simona Halep a avut parte miercuri la Australian Open de un adevărat thriller pe Margaret Court Arena, în meciul disputat în compania australiencei Ajla Tomljanovic, cupanta locului 72 WTA. Favorita gazdelor a câștigat la mare luptă primul set, însă tot meciul a fost pe muchie de cuțit. Setul secund a fost adjudecat de marea noastră campioană, care a luptat incredibil pentru fiecare punct, în ciuda faptului că jocul i-a fost presărat cu erori neobișnuite.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Simo a reușit să ducă partida în setul trei, o manșă de-a dreptul fabuloasă, cu răsturnări de situație, puncte câștigate la limită și nervi întinși la maxim. Ajla Tomljanovic s-a distanțat în setul trei la 5-2, iar victoria era aproape sigură, dar Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a revenit ca un uragan în meci și a luat cu asalt partida din turul al doilea și adversara ei cu un joc extrem de agresiv, mult mai precis, câștigând cu 4-6, 6-4, 7-5 în final, după două ore și 35 de minute de joc.
Tenis
Simona Halep, alături de Djokovic, Swiatek și Kyrgios la evenimentul anului 2022! Anunțul momentul
30/09/2022 LA 12:25
În continuare, marea noastră campioană se va duela cu Veronika Kudermetova în turul al treilea la Melbourne, vineri, la o oră pe care organizatorii o vor anunța mâine dimineață. Cele două sportive nu s-au mai întâlnit niciodată până acum în circuit. Partida va fi transmisă în direct pe Eurosport și Eurosport Player.

AUSTRALIAN OPEN 2021 | Ajla Tomljanovic, dărâmată după înfrângerea cu Simona Halep

Tomljanovic și-a găsit cu greu cuvintele după un meci atât de disputat cum a fost cel de azi cu Simona Halep: "E dificil să vorbesc sau să văd ceva pozitiv. Tot ce îmi doream era să câștig, chiar dacă arătam și cel mai prost tenis al meu. Știu că a fost un meci de nivel înalt, dar până la urmă am pierdut și asta contează. Simona a făcut exact ce mă așteptam și și-a ridicat nivelul, chiar dacă eu eram foarte aproape. Știam că nu mă va lăsa să câștig pur și simplu. Nu pot să spun că am regrete nebunești, dar trebuia să câștig acele puncte să obțin victoria. Am avut câteva puncte extraordinare, am fost agresivă, dar apoi ea a reușit să întoarcă totul, nu e locul 2 în lume degeaba", a spus Ajla Tomljanovic.
Înaintea acestui meci, cele două jucătoare s-au mai întâlnit de alte patru ori (3 meciuri în circuitul WTA + 1 în Fed Cup, în 2010). În toate aceste meciuri, mai puțin unul disputat în 2020, australianca i-a luat un set Simonei Halep și a fost de mai multe ori să se impună în fața campioanei noastre.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
29/09/2022 LA 11:02
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
28/09/2022 LA 07:46