Simona Halep s-a calificat pentru a șasea oară în optimile de finală de la Australian Open după un meci pe care l-a câștigat datorită deplasării excelente, a inspirației la retur, dar și a serviciului atunci când a avut nevoie de variație. A doua jucătoare a lumii a trecut de Veronika Kudermetova, scor 6-1, 6-3, după o partidă de o oră și 19 minute. Pentru campioana noastră ar putea urma un duel cu Iga Swiatek, dacă sportiva din Polonia trece de Fiona Ferro.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Semifinalistă la ediția de anul trecut, Simona Halep a intrat foarte determinată pe teren, iar primul set l-a câștigat în doar jumătate de oră, scor 6-1. Apoi, în setul secund, Kudermetova a decis să riște, a reușit la un moment dat să facă break și să treacă în avantaj, dar Simona a revenit imediat, grație variației excelente pe care a etalat-o în momentele dificile.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
ACUM 17 ORE

Australian Open 2021 | Ce a spus Simona după calificarea în optimile de finală

Despre adversara de azi, Veronika Kudermetova: "A fost un meci mult mai bun decât cel anterior, m-am concentrat mai bine, am stat mai aproape de linia de fund, am deschis terenul mult mai bine și am lovit mai puernic. Adversara mea de azi nu a fost atât de puternică pe lovituri cum a fost Tomljanovic, dar a fost agresivă și a încercat să lovească cât mai adânc. Serviciul mi-a mers mult mai bine și returul, care a contat foarte, foarte mult" – Simona Halep
Despre vestea conform căreia la Melbourne va fi institute carantina timp de 5 zile pentru suporteri, tribunele urmând a fi goale începând de mâine: "A fost o atmosferă deosebită pe toată perioada acestei săptămâni, dar din păcate nu vom mai avea public, e trist. Restricțiile sunt restricții și o să respectăm regulile, nu avem ce comenta pentru că au făcut o treabă foarte bună în ceea ce privește acest virus. Sunt doar cinci zile, sper să mai rămân aici încă cinci zile și să ne bucurăm în continuare de viața normală pe care am avut-o până acum".
Despre viitoarea adversară, posibil duel cu Swiatek: "Nu m-am gândit cum o să joc cu Swiatek pentru că nu știam dacă o să câștig. În plus, depinde și de meciul ei dacă o să câștige sau nu, dar va fi un meci dificil pentru că a fost cumva foarte puternică la Roland Garros și meciul s-a desfășurat rapid, nu am prea simțit mare lucru, dar eu sper că voi fi mult mai bine în meciul acesta și o să vorbesc cu echipa ca să văd ce pot face mai bine, să stau în meci mult mai bine și de ce nu să câștig. Am încredere, mă simt mult mai bine față de meciul anterior, sunt încrezătoare, sunt veselă și sper să dau tot ce am mai bun ca să câștig".
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 | Interviu exclusiv cu Simona Halep după calificarea în optimile de finală

Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
ACUM 19 ORE
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
IERI LA 17:02