Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep la Australian Open. Sportiva noastră s-a calificat în optimile de finală

Vlad Dumitrescu

Actualizat 12/02/2021 la 11:29 GMT+2

Simona Halep a trecut de rusoaica Veronika Kudermetova în două seturi 6-1, 6-3 pentru a se califica în optimile de finală de la Australian Open.

Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

Marea întrebare înainte de meciul cu Veronika Kudermetova era în ce condiție fizică se află Simona după un început de an cu totul diferit în ceea ce privește pregătirea înainte de un turneu de Grand Slam dar mai ales după un meci lung și dificil în runda a doua.
Campioana de la Wimbledon s-a simțit însă în largul său în începutul partidei din runda a treia jucată pe Rod Laver Arena și a cedat un singur game din primele cinci, preluând autoritar conducerea cu 4-1. Simona a profitat și de greșelile adversarei și a avut și puțin noroc, însă per total jocul româncei a fost unul bun și agresiv, care nu a lăsat loc de interpretări.
Meciul a continuat în aceeași direcție: Simona nu a forțat dar și-a făcut jocul, în timp ce Kudermetova a continuat să facă mult prea multe erori neforțate. Rusoaica a rămas cu un singur game luat în primul set, pierzând cu 1-6.

Simona Halep - Veronika Kudermetova 6-1, 6-3

Situația în setul al doilea nu putea fi însă mai diferită. Chiar dacă a fost pusă în dificultate de Halep în câteva rânduri, Kudermetova a început bine și a reușit două break-uri pentru a prelua conducerea cu 3-2.
A urmat apoi un al șaselea game extrem de echilibrat câștigat însă de Simona. Ulterior, erorile au trădat-o din nou pe Kudermetova iar Halep a preluat conducerea și în setul secund cu 4-3, reușind astfel să treacă peste un moment dificil.
În cele din urmă Simona a reușit break-ul și s-a calificat în optimile de finală ale Australian Open.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo