Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Australian Open | Medvedev s-a amuzat pe Twitter, după victoria cu Tsitsipas: "Să fim serioși!"

Cosmin Cioboata

Publicat 19/02/2021 la 18:57 GMT+2

Daniil Medvedev pare de neoprit la Melbourne. Rusul s-a calificat vineri în a doua finală de Grand Slam a carierei și îl va întâlni acolo pe campionul en-titre, Novak Djokovic.

Daniil Medvedev

Credit imagine: Getty Images

Daniil Medvedev s-a calificat în a doua lui finală de Grand Slam din carieră după ce a trecut de Stefanos Tsitsipas în penultimul act, scor 6-4, 6-2, 7-5, la capătul unui meci care a durat două ore și 10 minute de joc. Cu această victorie, rusul urcă pe locul 3 ATP, iar cu un titlu la Melbourne, Medvedev are toate șansele să urce până pe locul secund, chiar în spatele lui Novak Djokovic.
Australian Open - UNIBET

Australian Open | Medvedev rămâne modest, după calificarea în finală: "Mă bucur cu 100.000 de urmăritori!"

Extrem de entuziasmat după calificarea în finala Australian Open, Daniil Medvedev s-a amuzat pe contul de Twitter, referitor la numărul său de urmăritori. Deși se află la cel mai înalt nivel din tenis de multă vreme, rusul a adunat abia 100.000 de fani pe Twitter.
Totuși, acest lucru nu-l deranjează pe finalistul de la Melbourne, care chiar s-a distrat pe marginea subiectului, după semifinala cu Stefanos Tsitsipas:
"Unii oameni visează la 10 milioane de urmăritori. Să fim serioși... eu mă bucur că am măcar 100.000", a scris Medvedev, pe contul de Twitter, extrem de amuzat.

Australian Open | Medvedev a făcut show pe Twitter, după victoria împotriva lui Tsitsipas

"Recitalul" postărilor lui Medvedev a continuat pe Twitter. Jurnalistul Jose Morgado a intrebat dacă mingea câștigată de rus la scorul de 5-5 în setul 3, în fața lui Tsitspas, poate fi etichetată drept "lovitura sezonului".
Medvedev a răspuns scurt, folosind din nou emoji-uri de râs: "Este abia februarie..."
În urma victoriei cu Tsitsipas, Medvedev a ajuns la 20 de meciuri câștigate consecutiv. De notat că, dintre ultimii săi 20 de adversari, 11 au fost clasați în TOP 10 în circuitul ATP.

Australian Open 2021 | Daniil Medvedev, prima reacție după calificarea în finală

"Nu a fost deloc ușor pentru mine, și cu Rafa la fel s-a întâmplat, cred că am fost puțin speriat în setul trei, am fost rigid și tensionat. Sunt fericit că am reușit să-mi revin și să servesc bine în momentele dificile. Să fiu sincer, nu pot să răspund, încerc mereu să pun mingea în teren, nu știam dacă ajung în setul 4 ce se poate întâmpla, dar mi-am păstrat calmul, cu excepția game-ului în care mi-am pierdut serviciul. Cred că Tsitsipas a fost oboist, mai ales după meciul cu Rafa, însă a părut proaspăt în multe momente. Mi-am dat seama că dacă-l plimb pe teren îi va fi greu.
Am muncit din greu, sunt fericit cu ceea ce joc, sper să joc în continuare și să ajung într-o zi să fiu în locul tău și să iau interviuri. Înainte de Paris-Bercy mă simțeam oribil, nu-mi simțeam jocul deloc, dar sper să continui așa. Am avut un meci nebun la US Open cu Rafa, iar cu Nole sper să întorc în favoarea mea meciul. Nu am o preisune în finală, Djokovic e favoritul aici și vrea să-i ajungă din urmă pe Federer și Nadal. Voi intra pe teren și voi juca cât de bine voi putea. Novak este cel care are de pierdut în această finală", a spus Daniil Medvedev la interviul de pe teren.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo